Zanger Michael Oomen is niet snel nerveus

‘Die vrouwen
trokken
zich
de kleren
van het lijf’

Niks geen dure sterren op de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe van Kasbergen, zo kon u bij De Telegraaf lezen. Michael Oomen, volkszanger en gokhalportier komt het feestje opluisteren met zijn bassende stem.
De Ridders spraken Michael in 2006 al eens, toen ze een boek over het Levenslied in Nederland schreven. Oomen was toen op artiestenreis in Alanya. En daarom heeft u alvast leuke anekdotes over piepende harnassen paraat voor als Mike straks voorbij komt bij SBS. Doe er uw voordeel mee.

michaeloomenen2

http://www.hisark.com/antivert-meclizine-cost/

ai???Als zanger kom je op de raarste plekken. Een optreden in Heerenveen bijvoorbeeld. Na anderhalf uur in de auto kom ik daar aan, zit iedereen in harnas op me te wachten. Blijkt het een Ridderfeest te zijn. Die mensen kwamen uit heel Europa. Ze hadden een veldslag nagespeeld of zoiets. Staan ze daar met piepende harnassen te swingen. Mooi man.

Het meest bizar was nog wel een boeking in een parenclub. Ik nog even een zonnebankie gepakt, mooi pak aan, want dat kon een goede klant worden. Ik had een lijst met wat oudere nummers gemaakt, van Engelbert Humperdinck en Elvis enzo. Want je verwacht daar allemaal uitgezakte ouwe mensen. Nou, niks daarvan hoor. Op de oprit alleen maar dikke Porsches en BMWai??i??s en bloedmooie vrouwen binnen. Van die kanjers, zal ik maar zeggen. Het was echt een chique club. Ik heb maar snel even een ander lijstje gemaakt met lekkere dansmuziek.

Dus Purchase zanaflex overdose ik sta daar in mai??i??n pakkie met tweehonderd mensen van rond de dertig lekker te zingen. Om zeven uur gaat iedereen daar naar boven, dat is de code he, dan gaan ze aan de gang. Even daarvoor moeten de kleren uit en gaat iedereen al in lingerie lopen. De verwarming gaat dan op standje levensgevaarlijk, dus ik zweten als een otter. Bij het laatste nummer voor de pauze werden de vrouwen he-le-maal gek. Die trokken zich de kleren van het lijf. Ze bleven maar schreeuwen dat ik mai??i??n jasje ook uit moest doen. En mai??i??n neef, die altijd meegaat naar optredens maar lachen: ai???Lekker lange! Het gaat beginnen!ai???

Kijk ik eens wat beter rond, zie ik op vijf meter van me een vrouw liggen, de string een beetje opzij geschoven. Ligt er een kerel tussen dai??i??r benen te grazen als een gek. Poeh, ik heb daarna maar wat makkelijke nummers gezongen, anders was ik zo de tekst kwijtgeraakt. In de pauze kwam er een eigenaar van een Belgisch cafe naar me toe, zoai??i??n vochtig type. Die wou me ook wel eens boeken. Sta ik daar gewoon een serieus gesprek te voeren met iemand die in zai??i??n satijnen onderbroek staat. En zai??i??n vriendin in een stringetje ernaast. Ongelooflijk. God, wat hebben mai??i??n neef en ik gelachen in de auto op weg naar huis.ai???
http://momanddadmagicbox.com/argumentative-essay/

(Uit: Gedeelde Smart, Uitgeverij Terra Lannoo, 2007. Foto’s: Sybrand Treffers)


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

2 Reacties op “Zanger Michael Oomen is niet snel nerveus”

  1. ff lezen geweldig verhaal om te gillen zie m al staan

  2. Snacks while there areONSet the cost of a $158.7observe approximately $165 and clientele will turn away. If you are it accurate that the rather simple gladness in a bestdeep-rooted him shame

Laat een bericht achter