iTards

Eindelijk was het zover. Het evenement waar ‘s werelds iTards maanden naar uitgekeken hadden. Apple kondigde zijn nieuwste computertje aan. We zijn allemaal gek geworden.

aaplSteve Jobs komt het podium op. De Grote Leider is geliefd bij zijn vazallen, en dat blijkt. Na een opsomming van wat droge statistieken kondigt Jobs onder luid gejuich de iPad aan; een uit de kluiten gewassen iPod. Twitter slaat op hol enAi??de techblogs vallen over elkaar heen om erAi??hunAi??kwakje op te spuiten. Dit is dAi?? gadget van 2010!

Maar dan komen de feiten. GAi??Ai??n ondersteuning van Flash, gAi??Ai??n multitasking (het draaien van meerdere programma’s naast elkaar),Ai??3G internet kost $30 per maand, en het platformAi??is volledig gesloten. Niets slaat de iTards echter uit het veld: als Apple het niet heeft toegevoegd dan zal het ook wel niet nodig zijn. Net als copy/paste en MMS op de eerste versies van de iPhone, die funcies waren ook volstrekt overbodig, totdat Apple ze via een update alsnog toevoegde.

Uiteraard zullen deze punten van kritiek geen enkele invloed hebben op de verkoop van de iPad. De echte iTards zullen op de dag van de lancering rijen dik voor de deur van de Apple store staan. En als Steve Jobs over een maand of zes een verbeterde versie met multitasking aankondigt zullen ze daar begrip voor hebben. Wat dat aangaat zijn iTards de ideale consumenten. Al plakt Apple het logo op een dampende drol, kA?pen zullen ze!

Maar het apparaat zelf is niet eensAi??het grootste probleem, het is de absurde hoeveelheid hype eromheen.Ai??Het ging de afgelopen maandenAi??zelfs zo ver dat erAi??blogs warenAi??die een beloning uitloofden voor de eerste foto’s van Apple’s nieuwste speeltje. We zijn echt compleet gestoord met z’n allen.Ai??We zullen er danAi??ook maarAi??over ophouden, dan kunnen we ons tenminste weer met andere zaken bezig gaan houden.

http://momanddadmagicbox.com/reminyl-how-much/ d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

3 Reacties op “iTards”

  1. Die dampende drol wordt dan zeker de iTurd

  2. Stop
    de
    waanzin!

Laat een bericht achter