Vier zaken die ons opvallen

Nadelen van ruim 6 miljard aardbewoners: oorlogen, wereldwijde voedselcrises, exponentiAi??le bevolkingsgroei, milieuschade op alle niveaus en veel extra schade bij een vliegtuigramp, omdat ze bijna altijd neerstorten op plekken waar mensen wonen. Maar er zijn ook voordelen.

Groot voordeel van abnormaal veel mensen op deze aarde: er zijn veel idioten. Op alle niveaus kom je ze tegen. Mensen met een mening die alleen maar hilarisch kan worden genoemd, huisdieren die kunnen dansen en grote groepen mensen die hun werk veel te serieus nemen. De Ridders van het Vrije Woord kijken graag naar dat soort zaken, en dankzij internet is er een podium van onbeperkte grootte onstaan.

Daarom vandaag een lijst met vier zaken die ons enorm opvallen. Omdat ze grappig zijn of juist heel erg om te huilen. Geheel willekeurig. En binnenkort komt er Ai??cht een top-10.

1 – De voorlichter van Beemsterkaas, over de ruzie met de inkooporganisatie van onder meer Coop:

Wij laten ons de kaas niet van het brood eten. Elke partij in de keten van koe tot consument heeft recht op een goed belegde boterham.”

2 – Advertenties op Marktplaats (1) – Gezocht: Modellen met zandloperfiguur gezocht met flinke billen

“In een korte spanking film ontvangt een vrouw (18+) een over-de-knie spanking (billenkoek) met de hand en daarna met een paddle of spoon. De spanking doet geen pijn, in producties van BBS staat het comfortniveau van onze modellen voorop! [...] Onze productiedagen geschieden in een ontspannen en gemoedelijke sfeer met een professioneel team. [...] De enige vereiste is dat je voldoet aan de fysieke criteria, zijnde grote volle billen (booty). [...] En een positieve instelling hebt.” Link

3 – Advertenties op Marktplaats (2) – Verkoper heeft last van mannen die een oldtimer willen terwijl hun vrouwen daar anders over denken

“MANNEN: EAi??rst even aan je vriendin vragen voordat je een bod uitbrengt!!!! In plaats van niet te reageren op mail!” Link http://cefoinrivas.es/?p=8469
Order generic bactrim

4 – Sense.info – De gehele website

Sense.infoBekijk vooral deze pagina. Sense.info (de betere URL’s waren allemaal al eigendom van porno-bedrijven) is een matig geslaagde poging van de overheid om jongeren voor te lichten op het gebeid van seksualiteit. Alsof Balkenende het zelf geschreven heeft. ‘Kleed’ de poppen http://www.hobagep.hu/hirek/buy-minocycline-acne/ hier even uit en zet je speakers aan. Klik dan op de geslachtsorganen van de jongen of het meisje en luister naar de gortdroge Ria Lubbers-toon van de stemartiest die zich duidelijk ongemakkelijk voelt. Graag even extra opletten bij 1) de klemtA?A?n van het woord clitoris en 2) het verschil tussen jongens en meisjes. Bij meisjes mag je sowieso niet direct bij het kruis beginnen met seksen, bij de jongen moet je daar ‘misschien’ niet meteen beginnen.

Bonus: het beste van YouTube in 4 minuten

Dat is ook wat: heb je eindelijk voldoende internetsnelheid om lekker naar filmpjes te kijken, blijken er opeens hAi??Ai??l vAi??Ai??l filmpjes op internet te staan. Wat een werk! Pffff! Gelukkig zijn er mensen die veel meer vrije tijd hebben dan jij. Daarom speciaal voor alle harde werkers: de 100 meest bekende YouTube-filmpjes in strak 4 minuten. Nou ja, 3:24 minuten. (Nu het nog kan)


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

De digitale pen geslepen en klaar voor een joyride op de digitale snelweg. Vriendelijk waar dat kan maar streng waar dat moet.

Laat een bericht achter