KvK-Kamervragen

Natuurlijk hebben Geert Wilders en de zijnen hartstikke gelijk als ze zich opwinden Combivent price in india over het verwerpelijke ‘Baklava of rijstevla‘ uit de vijftien jaar oude liedjesmix van Kinderen voor Kinderen 14. Er schort van alles aan de kinderliedjes uit Hilversum.

Minister van Kinderen voor Kinderen

Minister van Kinderen voor Kinderen

Tot vandaag had Ronald Plasterk zich nog nooit gerealiseerd dat hij ministeriAi??le verantwoordelijkheid had over Kinderen voor Kinderen, maar opeens was daar de vraag van de PVV. ‘Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?’

Omdat het me (onder meer vanwege de workflow bij het Jeugdjournaal en Koefnoen) van belang lijkt dat minister Plasterk zoveel mogelijk KvK-Kamervragen in Ai??Ai??n keer behandelt zou ik de minister graag nog de volgende tien vragen willen stellen. Dat zijn veel vragen, inderdaad, maar het is dan ook een nijpende zaak!

Excellentie,

1 ) Deelt u de mening dat Jannes Drop in zijn uitvoering van ‘Wakker met een wijsje (in mijn hoofd/bed)‘ de W als een M uitzingt waardoor kinderen worden aangezet tot het samen slapen en het hebben van geslachtsgemeenschap op een te jonge leeftijd?

2 ) Deelt u de mening dat de tekst ‘mijn vader die is wijkagent, daar word ik mee gepest’ (Ha, ha, ha je vader, KvK 3) suggestief en denigrerend is, zeker in het licht van de huidige publieke discussie rond het geweld tegen wetshandhavers?

3 ) Deelt u de mening dat de tekst van ‘Ik ga buitenspelen http://scenevent.com/cheap-lady-era-pills/ ‘ (‘Ik ga buitenspelen/Kom jij ook maar mee/Houd maar op met gamen/Lijkt mij een goed idee’) zorgt voor een inkomstenderving voor ontwikkelaars van digitaal entertainment?

4 ) Deelt u de angst dat het lied ‘Mamma is morgen van mij‘ (‘En mijn oom die kan karate/En die slaat je stomme kop eraf/En mijn vaders vriendin die kookt je/In een heel grote pan’) aanzet tot geweld van kinderen jegens volwassenen?

Help, help, help! Ik krijg tieten!

Help, help, help! Ik krijg tieten!

5 ) Deelt u de mening dat het ‘Tietenlied‘ (KvK 17) door soliste Elise van der Horst, alsmede een zin uit ‘Op een onbewoond eiland http://www.hobagep.hu/hirek/rogaine-cheap/ ‘ (‘Je drinkt met je billen bloot’) aanzet tot pedoseksuele handelingen jegens meisjes in de bovenbouw basisschoolleeftijd of pedoseksuele gedachten in het algemeen?

6 ) Deelt u de mening dat het onwenselijk is om gemeenschapsgeld in te zetten voor het promoten van het eten van duur ecologisch voedsel, gezien de huidige economische situatie? (KvK 11, De achtertuin ai??i?? ‘Natuurlijk zijn er beestjes/En moet ik onkruid wieden/Maar dat is nog altijd beter/Dan een hap insecticiden’)

7 ) Deelt u de mening dat het wrang is dat Limburgers, die vanwege hun uitspraak al nauwelijks aan een baan kunnen komen, door het Kinderen voor Kinderen-lied Herbergier Gerstebier direct worden aangemerkt als alcoholisten? (‘Ah, een spion uit het zuiden!/Pak hem, jongens grijp hem!/…/De herbergier schenkt gerstebier’)

De moeder van solist Marijn Engels wil niet meer herkenbaar in beeld na haar verkoop aan een West-Friese pooier.

De moeder van solist Marijn Engels wil niet meer herkenbaar in beeld na haar verkoop aan een West-Friese pooier.

8 ) Deelt u de mening dat de tekst en wijze van uitvoering van het nummer ‘Ouders te koop‘ aanzet tot mensenhandel? (‘Kom op we gaan ze vangen en we zullen ze verkopen/Dan zijn we strakkies lekker van die hele horde af/Ouders te koop’)

9 ) Deelt u de mening dat de tekst van het lied ‘Ik wil een kangoeroe‘ kinderen aanzet tot het illegaal importeren van uitheemse diersoorten die hier alleen onder strenge voorwaarden gehouden mogen worden, en die bovendien aanzet tot het misbruiken van deze dieren? (‘Ik wil een kangoeroe/Een echte kangoeroe/Die zegt van ‘spring maar achterop/ik breng je overal naar toe”)

10 ) Is het volgens u verstandig om nog meer gemeenschapsgeld in de bodemloze put van de ontwikkelingshulp te gooien terwijl Kinderen voor Kinderen zelf in haar tune al aangeeft dat dit zinloos is? Immers, ‘een kind onder de evenaar, is meestal maar een bedelaar’?

Dank voor uw antwoorden.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

De digitale pen geslepen en klaar voor een joyride op de digitale snelweg. Vriendelijk waar dat kan maar streng waar dat moet.

3 Reacties op “KvK-Kamervragen”

  1. Hahahaha!

  2. Meesterlijk. Ik denk dat de post nog sterker was geweest als de intro was weggelaten, en dus direct met het vragenlijstje was begonnen.

  3. Tsja, dan mogen ze ook maar geen Christenlijke kinderliedjes uitbrengen hoor!

Laat een bericht achter