De Gouden eeuw van Video

http://cefoinrivas.es/?p=8441


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Een reactie op “De Gouden eeuw van Video”

  1. Sommige meisjes hbeben geen moeder,maar een voogd in een kinderhuis, of een stiefmoeder.Sommige vrouwen voelen geen leegte,zijn niet altijd op zoek naar invulling,maar vullen zelf het lege leven dat de maatschappij hen biedt vrolijk in.Sommige middelbare, en zelfs oude vrouwen hbeben geen dijen als golems,en worden wel begeerd door hun minnaar(s),terwijl ze hun ogen niet aanzetten.

Laat een bericht achter