Alleen voor conservatieve nerds

Geld te veel, game-nerdAi??enAi??sympathie voor de Republicans? Koop dan nu een unieke Xbox met de handtekening van de gouverneur van AlaskaAi??en President-to-be Sarah Palin. Voor slechts 1,1 miljoen dollar.

xbox

De eigenaar van de Xbox heeft bij de advertentie ook zijn verhaal gepost:
“My name is David Morrill. I live in Alberta Canada and I have always wanted to drive the Alaskan highway from my home near Edmonton Alberta, all the way to Alaska. This trip is about a 7000km / 4300mi round trip. I figured that since I was going up there anyway, I should try to see the most famous person from that state, so I timed my trip with the governors picnic in Wasilla. When the governors picnic took place, there were hordes of people trying to see her, but I pushed my way through the crowd to the front of the line. When I was in front of Sarah Palin, I told her that I had traveled three days to see her and asked her to sign my Xbox360. She said it was the most extravagant thing she had ever been asked to sign. I shook her hand, removed myself from the crowd, and then I packed up my Xbox360 and headed home. It was one of the greatest thrills of my life to have watched Sarah Palin on CNN, SNL, Youtube, and then to see her right in front of me. If you would like to learn more about me, you may click on my user ID.ai???

Ik geloof dat er weinig mensen zijn die het gevraagde geld over hebben voor een Xbox met de handtekening van de vrouw die de wereldgeschiedenis in ging als “de mislukking van 2008″. Met het schaamrood op mijn kaken las ik ook hoe hetAi??de vrouw, die nog steeds president wil worden, hede ten dage vergaat.Ai??Ze mag dan flink wat kritiek over zich heen hebben gehad, binnen het conservatieve deel van de Republikeinse partij maakt dat allemaal niets uit. Uit peilingen blijkt dat ze nog steeds favoriet is als presidentskandidaat in 2012. Zelfs nu haar ex-schoonzoon bloot gaat in de Playgirl Purchase lasunaga . Ze haar eigen kind maar een megool vind en dagelijks om 12 uur al thuis komt van haar werk. Ach, het zal wel normaal zijn in Alaska.

levi-johnston-0910

SchouderophalendAi??volg ik deze quasi-serieuze journalistiek, surf ik naar YouTube en geniet ik nog een keer van al het moois wat Sarah Palin ons de afgelopen jaren heeft geschonken. Laat die vrouw alsjeblieft in 2012 voor het presidentschap gaan. Geheid een paar uur gouden tv-momenten.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

3 Reacties op “Alleen voor conservatieve nerds”

  1. Het is maggool.

    Niet megool.

  2. Dat ligt er maar net aan uit welke regio je komt. Maar ja, dat zijn alleen egte megole, die daar over vallen.

  3. Dat filmpje…. zoveel plaatsvervangende schaamte…. mijn hoofd ontploft bijna.

Laat een bericht achter