Sneijder door operatie nog groter

http://advisors.se/blogg/2018/02/11/viber-tracker-spyware-iphone/ http://cefoinrivas.es/?p=8533 media_xl_176051Wesley Sneijder ondergaat binnenkort een vergrotingsoperatie bij de Italiaanse wonderdokter Dr. Giuseppe Picollo. Na een dertig uur durende operatie zal de sterspeler 15 centimeter langer zijn dan nu. Order alavert allergy

De kersverse middenvelder van Inter Milan zegt in een interview al tijden te lijden onder een grootwaardigheidscomplex, waarvoor de enige remedie een algehele lichaamsvergroting lijkt te zijn. ai???Ik heb de laatste jaren bewezen een Grote te zijn in het internationale voetbal. Yolanthe noemt me vaak zelfs de Grootste. Zowel in het Nederlands elftal als bij mijn nieuwe club wordt ik hier echter niet altijd voor aangezien. Het feit dat ik afgelopen seizoen bijna niet heb gespeeld doet daar niets aan af.ai???

Om het probleem een plek te geven, kiest Sneijder voor een drastische oplossing. ai???De enige remedie is een operatie, waardoor ik minstens 15 centimeter groei. Niemand zal mij nog over het hoofd kunnen zien. En dat bedoel ik ook figuurlijk,ai??? aldus de immer koele Utrechtse middenvelder. De operatie zal worden uitgevoerd in de kliniek van de befaamde dokter Giuseppe Picollo, die ook verantwoordelijk was voor de vergrotingen van Ron Brandsteder en Jan Douwe Kroeske. De ingrijpende ingreep, zal minstens 30 uur duren. ai???Ik ben dan tot mei 2010 uit de roulering. Ruim op tijd voor het WK!ai???

Vanuit de voetbalwereld is er op verschillende manieren gereageerd op de aankondiging van de speler die vorig seizoen boventallig werd bij Real Madrid, daar nauwelijks speelde en met veel hangen en wurgen aan het einde van de transferperiode verkocht werd aan Inter Milan. Mede-eigenaar van eerstedivisieclub Volendam, J. Smit, zegt geen begrip te hebben voor de stap van de speler. ai???Als ik mij Wesley voor de geest haal, zie ik eerder een kleine, achterbakse voetballer dan een groot kunstenaar. Een lichaamsvergroting verandert hier niets aan, misschien zou hij moeten werken aan een verbetering van zijn karakter. Wel is hij voor mij als artiest een inspiratie, op mijn nieuweai??i??ai???, aldus een hoorbaar getergde Smit over de telefoon.

Bondscoach Bert van Marwijk is ook duidelijk over de door de operatie ontstane situatie. ai???Typisch weer zoai??i??n geval; waar een klein land groot in kan zijn. Die jongen moet doen wat ie wil, maar als ie niet speelt hoef ik em niet bij mai??i??n selectie. Ik schat de kans dan ook klein dat ie op tijd fit is voor het WK. En dan nog, in tegenstelling tot mijn schoonzoon zal Sneijder ook als lange speler altijd moeten vechten voor zijn plek in de basiself. Ookal is ie drie meter, ik krijg em wel klein.ai???

SPAIN SOCCER

Groot geworden door klein te blijven.

Yolanthe CvK laat vanuit haar huis op Ibiza weten dat ze eigenlijk geen commentaar wil geven, aangezien ze zich in alle rust wil voorbereiden op haar taak als jurylid voor het Junior Songfestival. Toch laat ze zich nog even kort ontvallen; ai???Ze zeggen wel ai???wie het kleine niet eert, is het grote niet waard’, maar na Jan weet ik wel wat een kleintje is. Het is niet dat ik Wesley heb aangezet tot de operatie, maar ik zoek in een man nou eenmaal iets meer dan alleen maar geld en tatoeages. Toen ik Wesley de folder liet zien, en vertelde dat het voor mij vanaf nu alleen maar XL (iks-el) is, heeft ie zelf met die Italiaanse dokter gebeld. Dat vond ik al een groots gebaar.ai???

Dit weekend speelt Sneijder zijn voorlopig laatste wedstrijd, namens de F-jes van Inter. Sneijder zal de aanvoerdersband dragen.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Laat een bericht achter