Een heel vies grapje

Ai??

Cocksucking Cuntsluts? Dat is toch met Romy Schneider? Dat ze keizerin wordt?

"Cocksucking Cuntsluts? Dat is toch met Romy Schneider? Dat ze keizerin wordt?"

Zelfs een intellectuele polyglot als Ivo Niehe maakt wel eens een foutje. Zoals die keer dat hij te gast was bij het schrijversechtpaar Nicci French. De mevrouw van de twee vertelde dat ze vol verbijstering had gekeken naar de film The Aristocrats. Nog nooit had ze zoiets vulgairs gezien.Ai??

Nou, die film kende Ivo ook wel. De kinderen-Niehe hadden ‘m toch zeker tien keer gezien. Als het niet vaker was. Het was zelfs een van de favoriete rolprenten in huize Ivo. Onder het interview werden vrolijke beelden van aaibare tekenfilmpoesjes geplaatst.

Pas later, toen het kwaad al was geschied en de uitzending uitgezonden, realiseerde Ivo Niehe zich waarom mevrouw Nicci French zo verbaasd had gekeken bijAi??zijn opmerking over kinderen die zo genoten van http://www.hobagep.hu/hirek/generic-medicine-for-omnicef/ The Aristocrats. Ze had niet, zoals hij dacht, gedoeld op http://cefoinrivas.es/?p=8569 The Aristocats, de Disney-film uit 1970 waarin een sloot katten wordt ontvoerd en die volzit met guitige liedjes. De schrijfster bedoelde Ginette-35 shipping The Aristocrats, een film uit 2005, waarin comedians op een zo goor mogelijke wijze The Aristocrats vertellen, een vulgaire grap die iedere komiek op z’n repertoire heeft.Ai?? Niet een film om gezellig met je kind te kijken, Ivo. Vooral niet wanneer Bob Saget -toch een keurige man- helemaal losgaat en een bult vuil spuit waar een dromedaris met papdiarree alleen maar met afgunst naar kan kijken.

Elke komiek heeft zijn eigen versie van The Aristocrats, maar het globale verhaal is dit:
Een gezin (vader, moeder en een x-aantal kinderen plus vaak een zuigeling) komen bij een impressario op auditie. Ze geven een buitengewoon smerige show weg (het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat de baby in allerlei seksueel comprommiterende situaties wordt gemanoeuvreerd). Als ze klaar zijn trekt de impressario een zuinig mondje en informeert naar de naam van de familieact. “The Aristocrats”, antwoordt de vader.

Dat is natuurlijk helemaal niet zo’n beste grap. Maar de lol zit ‘m er in om zo lang mogelijk zo schunnig mogelijke acties te verzinnen en daarmee zo hard mogelijk te shockeren. Uiteraard zijn er genoeg amateurs op internet ook een duit in het zakje doen. We kozen er drie voor u uit. Kunt u het beter?Ai??

Ai??

Ai??


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter