Daar heb je Ron Boszhard, met aan zijn kont de lach

zondernaamEr zijn weinig mensenAi??die op televisie zoAi??het bloed onderAi??mijn nagels vandaan kunnenAi??halen alsAi??Ron Boszhard.

IkAi??roep dat niet zomaar, ik zou daar eenAi??heleAi??rits argumenten voor kunnen geven. DatAi??Ron Boszhard geen talent heeft bijvoorbeeld. En dat hij in interviews altijd roept dat hij eigenlijk beter is dan zijn jongere broer Carlo. Maar laat ik me eens tot de actuele feiten beperken.

1. Ron Boszhard gaat het theater in.
Met het programma Cheap benfotiamine amazon Pluk de Lach om precies te zijn. Je zou kunnen zeggen dat dat een nogal armzalige en flauwe woordspeling is, zoals Jochem Myer al deed. Maar dan ga je voorbij aan de inhoud. Volgens zijn impressario is die als volgt: “Aan de hand van een aantal hilarische tv-momenten uit de vele tv-programmaai??i??s van Ron (waaronder het met een Bronzen Roos van Montreux bekroonde ai???Pluk de Dag) ontstaat een geweldige avond, waarin humor de boventoon voert. Met cabareteske liedjes, interactie met het publiek en live verbindingen met bekende Nederlandse artiesten uit de TROS stal. Hierdoor ontstaat een rijk gevuld programma met als rots in de branding: Ron Boszhard.”

2. Ron Boszhard was te gast bij zijn broer om zijn show te promoten.
Broer Carlo heeft sinds een paar weken een nieuw programma. Omdat broer Carlo zichzelf graag blijft vernieuwen presenteert hij dit met Irene Moors. Ook is er een kok aanwezig, die niet geheel toevallig Rudloph van Veen heet. In de aflevering van zondagAi??schoof Ron Boszhard aan. Die had het onder meer over zijn scheiding. Broer Carlo vertelde dat hij de ex-vrouw van Ron Boszhard nog wel eens sprak en dat ze tegenwoordig zo gelukkig was. Dat verbaasde me niks. Daarna mocht Ron Boszhard een act doen uit zijn theatershow. Het was een heel moeilijke act, vertelde Ron Boszhard. Als er Ai??Ai??n verkeerde beweging werd gemaakt, liep de hele boel in de soep.

Ik wil heel graag dat iedereen de act van Ron Boszhard even bekijkt. En dan voor zichzelf bepaalt of het de moeite waard is om naar zijn voorstelling te gaan.
De act van Ron Boszhard STAAT HIER. Even door de reclame heenbijten en dan begint de pret. Doorspoelen naar 21.40 minuten.

?p=8515


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

11 Reacties op “Daar heb je Ron Boszhard, met aan zijn kont de lach”

 1. Verbijsterend.

  En voor iedereen die wil zien hoe Irene Moors lacht als een boer met kiespijn.

  In de laatste Kampioen staat trouwens een interview met Ron. Daarin vertelt ie waarom hij voor het theater heeft gekozen. Toen ie zich ellendig voelde greep ie in de boekhandel als in een reflex naar The Secret. En toen kwam alles goed. Ik zal het voor je uitknippen.

 2. MIJN GOD!!! Ik zeg niet gauw dat iets verboden zou moeten worden, maar deze Ron B. slaat werkelijk alles! Verbannen naar Siberiƫ lijkt me het minste; zou voor hem zelf denk ik ook wel een opluchting zijn.
  Over boeren-met-kiespijn gesproken: Carlo’s commentaar ‘Heel goed Ron, ben je tevreden?’ :D

 3. Maar het is ook nog eens een heel NARE man. En maar klagen: http://www.nu.nl/achterklap/1242578/ron-boszhard-wordt-soms-moe-van-carlo.html

 4. “ohhhh (hand voor de mond) wat erg!” neem die man tegen zichzelf en zn broer in bescherming….

 5. Wat ik dacht:
  Omg nee dit kan niet. Dit is niet echt. Neeee toch. Waarom neemt niemand die man tegen zichzelf in bescherming? Zelden zoiets pijnlijks gezien. Dit is gewoon nog erger dan Marlies Dekkers in Dit was het Nieuws. Wat doet ie eigenlijk na? Och nee en dat ene been klapt niet eens uit. OMG ik hoop dat mijn kinderen dit later niet te zien krijgen. Wie heeft bedacht dat dit leuk is. nogmaals WAAROM NEEMT NIEMAND DIE MAN TEGEN ZICHZELF IN BESCHERMING.

 6. Somebody shoot me ?!

 7. ‘schrijnend’ is het eerste woord wat bij me opkomt

 8. Pffff

  Deze site en deze verhalen zijn zo niet mijn ding. Beetje beschermd achter een psuedoniem afzeikstukjes schrijven. Dit kan elke hansworst.

 9. Die stukken van jullie zijn de moeite waard wil je zeggen. Het enige wat me een beetje vermaakt heeft is het trucje van Ron.

 10. En dan zelf onder een pseudoniem reageren…

 11. Ah, ik begreep al dat Ron een nieuwe vriendin had!

Laat een bericht achter