Ron Brandsteder per direct op non-actief gesteld

AALSMEER – RTL Nederland heeft presentator Ron Brandsteder per direct op non-actief gesteld. Directeur Jacques Belshoven vindt het onverantwoord om de gastheer van onder andere Ron’s Honeymoon Quiz nog langer in contact te brengen met publiek en collega’s.

Belshoven: “Ron staat al sinds jaar en dag bekend om zijn bulderende lach. Die klinkt als een soort kruising tussen een verstopt espressoapparaat en een bejaarde met longkanker. Heel karakteristiek, daar niet van, maar in deze tijden is zo’n lach onverantwoord.”

De RTL-baas doelt op de risico’s op besmetting met de Mexicaanse Griep. “Gebleken is dat Brandsteder als hij lacht bacillen over een afstand van zo’n 65 meter kan verspreiden. Dat betekent dat een middelgrote studio in één lachbui besmet kan worden.  Ook al zijn er geen tekenen dat Ron de griep heeft, ik wil de gok niet nemen.”

Ook Brandsteders oudste zoon Rick is niet meer welkom op televisie. Dat heeft volgens RTL echter niets te maken met de Mexicaanse Griep. Belshoven: “Dat is meer een kwestie van goede smaak.”

De lach van Ron:


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Gemiddelde: 5,00
Aantal stemmen: 2
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter