The Perfect Margarita

Het is zomer en alle moeilijke mensen met moeilijke zonnebrillen drinken op terassen met moeilijke namen als Thuys, Zonde of Gras cocktails met moeilijke namen. The Ass Whipper, Stairway to Heaven en Kermit’s Third Leg vinden gretig aftrek op de stadsstranden van de Randstad, voor een klein fortuin natuurlijk. Voor de wereld misschien een onschadelijke ontwikkeling maar een straf voor mij, iemand die niet van al die moeilijkheid houdt. Geef mij nou gewoon een goede Margarita of Long Island Ice Tea, en deze jongen is tevreden. Maar op één of andere manier moet tegenwoordig over munt in, moet het met (te) exotisch-biologische vruchtensappen en in een gefreakt Thais of Zuid-Keniaans glas.

Om het misverstand dus voor eens en altijd uit de wereld te helpen: hét recept voor The Perfect Margarita. En dat is nog niet zo makkelijk want er zijn duizend verschillende versies. Voor alle slicke shakerboys die het niet snappen en voor iedereen die het nog nooit zelf heeft gedaan. Met een paar eenvoudige ingrediënten maak je, naar mijn bescheiden mening, de lekkerste cocktail ter wereld.

En dit is hoe het niet moet:


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Gemiddelde: 5,00
Aantal stemmen: 1
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Laat een bericht achter