Cashen met de sterren

Hadassah de Boer, showdiva. Hadassah de Boer, showdiva.

Persbericht

HILVERSUMAi??- Vanaf 12 september strijden vijf presentatoren om Ai??Ai??n topsalaris. Wie gaat er naar huis met een jaarsalaris boven de Balkenendenorm? Na acht afleveringen van Cashen met de Sterren, gepresenteerd door Hadassah de Boer, weten we meer.

“Ik vind het superspannend om zo’n groot liveprogramma te doen”, zegt De Boer over CmdS. “Er is een showballet, er zit 800 man publiek op de tribunes en er kan ge-sms’t worden. Kortom: het ouderwetse zaterdagavondgevoel. Normaal kan zoiets alleen bij de commercielen, maar minister Plasterk heeft mijn loopbaan een fijn zetje gegeven”, grapt de cultuurpausin.

Uitvoerend producent Quincy Budie legt het concept van het programma uit: “Minister Plasterk heeft aangekondigd dat presentatoren bij de Publieke Omroep niet meer mogen verdienen dan premier Balkenende. Hij wil een uitzondering maken voor slechts vijf ‘bijzondere talenten’. Je kunt wel uittekenen wie dat gaan worden: Van Nieuwkerk, De Leeuw, Smeets… Weinig verrassend allemaal. Wij bieden in ons programma minder getalenteerde presentatoren, de kneusjes van Hilversum, de kans om ook een fijn salaris te verdienen.”

Om dat plan te realiseren heeft Henk Hagoort, de baas van de Nederlandse Publieke Omroep, Ai??Ai??n van de vijf plaatsen beschikbaar gesteld voor de winnaar van CmdS. Budie: “Maar die plek verdien je natuurlijk niet zomaar.” De makers hebben tien verschrikkelijke utdagingen bedacht. Om het topsalaris op te strijken moeten de presentatoren onder andere een levende kikker opeten, een hengst oraal bevredigen en een duet zingen met Dinand Woesthoff. Een deskundige jury onder leiding van Hedy D’Ancona bepaalt wie uiteindelijk meer mag verdienen dan Balkenende. Wij stellen de kandidaten alvast aan u voor:

duco bauwens

Duco Bauwens (Omroep MAX)
Haltertiller Bauwens (1972) is een typische waterdrager. Nederland in Beweging, waar hij de iets te vriendelijke kindervriend Karl Noten opvolgde, wordt op een onmogelijk tijdstip uitgezonden. Bovendien eist co-host Olga Commandeur met haar montere hijggeluidjes alle aandacht voor zich op. Gezien de verstandelijkeAi??capaciteiten van Bauwens ligt het ook niet voor de hand dat hij de overstap naar de MAX Geheugentrainer zal maken. Derhalve is Cashen met de Sterren een uitgelezen kans, ziet ook Bauwens zelf. “Die vier ton zijn voor mij, dat lijkt me duidelijk. Animal Sana in Corporaal Sana zeggen ze dan he!”

http://plataria.es/argumentative-essay/ How much lady era jurre bosman

Jurre Bosman (Teleac)
Goede kans dat u Jurre Bosman niet kent. Het 29-jarige blijhoofd is het gezicht van SchoolTV en is daar verantwoordelijk voor de verplichte gruwel die het Weekjournaal heet. In een recent verleden was Bosman co-host van Te land, Ter Zee en in de Lucht. Hij was daar de man die in een rubberbootje de kandidaten mocht interviewen die in het water waren gevallen. Dat was nog eens televisie waarbij hard op de dijen werd gekletst. Jurre: “Dat ging niet helemaal goed he!” Kandidaat: “Nee, we gingen meteen scheef. Nu maar hopen op de originaliteitsprijs, want er zit een hoop werk in.” Wat u zegt: een mooie opstap naar een mooie loopbaan. En misschien wel naar een topsalaris.

marion lutke

Marion Lutke (EO)
Reli-babe Lutke is eigenlijk Gerard Arninkhof met een kutje. Om te illustreren hoe verschrikkelijk saai ze is, hoeven we alleen maar de Wikipagina van de Gristen-MILF te citeren: “Lutke was een aantal jaren verkoopmanager bij een Vroom & Dreesmann. Vanaf 1983 werkte ze bij een grote uitzendorganisatie, eerst als intercedente, later als vestigingsmanager. In 1985 trouwde ze met Ferdi Lutke. Zij hebben Ai??Ai??n dochter. In 1998 heeft ze Amsterdam verruild voor Hoofddorp. Tegenwoordig woont ze in Overijssel.” De bookmakers zien de presentatrice van Vrouw Zijn als de ultieme dark horse om CmdS te winnen.

marit van bohemenMarit van Bohemen (NOT)
Sinds blonde Marit Knoop in je Zakdoek is gaan presenteren, hebben wij niemand met het syndroom van Down nog horen mekkeren om Sylvia Millecam. Van Bohemen (1971) is in het programma zo perfect in staat om haar doelgroep te doorgronden dat het bijna bedenkelijk wordt. Haar imago van weinig intellectuele stoeikitten leverde haar prompt een rol op in Voetbalvrouwen. Dat is in CmdS misschien juist een handicap: de dramaserie trekt behoorlijk wat kijkers, en dat zou zomaar eens sympathyvotes kunnen kosten die iemand als Lutke met haar armetierige kijkcijfers mogelijk wAi??l afdwingt.

Ai??

http://advisors.se/blogg/2018/02/13/ios-spy-ubicar-telefono-por-gps/ Ron Boszhard

Ron Boszhard (TROS)
Eigenlijk wilde Ron Boszhard dolgraag Cashen met de Sterren presenteren, maar dat feest ging natuurlijk niet door. Diep in zijn hart weet de (als de camera’s niet draaien) buitengewoon onsympathieke broer van Carlo donders goed waar zijn grenzen liggen. Waar dat precies is? Zo ongeveer bij het onvergetelijke Rappatongo en het al even sterk in ons geheugen gegrifte Ron’s Ballon. Feitelijk werkte Boszhard in De Leukste Thuis al een beetje boven zijn macht, maar dat is hem vergeven: hij blijft het maar proberen. Vandaar een wildcard voor CmdS. Omdat er in elk programma iemand moet zitten om oprecht te haten.


Ai??


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter