Moeilijke tijden voor Joao Varela

http://vykupmercedes.ru/flagyl-generic-image/ Zachtjes klingelt de winkelbel van Joe’s Tattoo Shack aan de Lowie Geeraertslaan in Kortrijk. Om de hoek van de keukendeur zien we het glimmende hoofd van JoA?o Varela verschijnen. Hij wenkt. “Loop maar door, ik zet net een bakkie.” In de piepkleine keuken doet Varela geAi??motioneerd zijn verhaal. Want hij heeft geen gemakkelijke week.

Toen hij na de verkiezingen van 2006 niet meer terugkeerde als kamerlid voor de Lijst Pim Fortuyn, besloot JoA?o Varela zijn leven een heel andere wending te geven. “Ik ben eerst in het noorden van het land een half jaar na gaan denken. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik met mijn leven? Waarom wordt er tegenwoordig op tv geen reclame meer voor Witte Reus gemaakt? Je weet wel, die spotjes met die enorme wasmachine en die helicopter.”

Varela: Bij Mat heb ik Guust Flater op zijn bil gezet.

Varela: "Bij Mat heb ik Guust Flater op zijn bil gezet."

Daar, op dieAi??boerderij in Drenthe, kwam de geboren Kaapverdiaan zichzelf behoorlijk tegen. Maandenlang werkte hij overdag op een huifkar, om zich ‘s avonds terug te trekken voor meditatie. Een louterend proces, weet hij achteraf.

“Het heeft geholpen. Op een dag was ik eruit: ik ga professioneel tatoeeren. Ik zette al langer als grapje tatoeages bij vrienden, maar had er nooit zo over nagedacht om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gek eigenlijk.”

Van zijn riante wachtgeld kocht Varela het pand in Kortrijk (waar zijn moeder vandaan komt) en doopte het Joe’s Tattoo Shack. “Joe bekt toch een stuk lekkerder dan JoA?o . En vanaf dag Ai??Ai??n liep het hier als een zonnetje. Niet alleen Belgen kwamen hier voor een mooi plaatje, ook Nederlanders vonden het machtig interessant om een tatoeage van die ‘Nette Neger van Pim’ te hebben.”

Toch is het vandaagAi??opvallend rustig inAi??Varelas tattoowinkel. En dat is al een paar dagen zo. Om precies te zijn vanaf het moment dat de 18-jarige schoonmaakster Kimberley Vlaeminck de publiciteit zocht. Ze liet Varela vorige week 56 sterretjes op haar gezicht zetten. Volgens de gewezen LPF’er had ze daar expliciet om gevraagd. Vlaeminck houdt het er op dat ze maar om drie sterren gevraagd had en dat ze in slaap gedommeld is. Varela zou daarna op eigen initiatief 53 sterren hebben toegevoegd.

“Onzin natuurlijk, dat kan niet eens. Alsof je niet klaarwakker blijft met zo’n naald in je gezicht. Vergelijk het maar met een in je oor tetterende Winny de Jong. Daar kun je ook echt niet bij in slaap vallen.” Hoe bespottelijk de beschuldiging ook is, Varela zegt er toch flink last van te hebben. “Waar rook is, is vuur. Zo denken de mensen nu eenmaal. Ik hoop maar dat het overwaait.”

Om zijn naam te zuiveren en te tonen dat hij wel degelijk een vakman is, wil Varela graag wat van zijn werk tonen. “Laat de wereld zelf maar oordelen of ik mijn vak versta”. Bij dezen.

“Toen ik nog in de fractie zat, heb ik ook een paar collega’s onder handen genomen. Dit is Ferry Hoogendijk. Zie je hoe ‘ie in zijn nopjes is met zijn nieuwe aanwinst?”

“Ah, deze is leuk. Deze mevrouw wilde een tatoeage over het thema ‘Anne Frank 80 jaar’. Dan maak ik me er niet makkelijk van af door even snel een portret van Anne neer te pennen. Neehee, deze jongen gaat vrij associeren. Ik bied de klant daardoor net dat beetje extra.”

“Hier ben ik heeeeel trots op. Jullie kunnen zelf zeker wel raden HOE trots,Ai??hahaha!”

http://blog.caryhomes.com/2018/02/13/aldactone-25-mg-costo/

“Tsja, zo ging dat binnen de LPF hA?… Had Ferry een tatoeage, wilde Winny er de volgende dag ook een…”

College essay help

“Deze heb ik speciaal ontworpen voor badmeester Benno, een oude vriend van me uit Den Bosch.”

“Nee, ik vond het helemaal niet gek dat Benno een kindje meenam om ook te tatoeeren. Dat deed ie wel vaker. Wat insinueert u nu? Integriteit staat bij Joe’s Tattoo Shack hoog in het vaandel, meneer!”


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

9 Reacties op “Moeilijke tijden voor Joao Varela”

 1. Jeej, dat had ik nou niet achter die nette man gezocht! Mooie onthulling!

 2. [...] Ridder Roelof van het Vrije Woord meent dat de 56 sterretjes door Joao Varela zijn getatoeëerd. Varela zou na de ondergang van de LPF door een diep dal zijn gegaan en uiteindelijk zijn roeping [...]

 3. Ik dacht, ik update maar meteen even. Zulk nieuws moet je toch niet negeren.

 4. ?!

 5. Hahahahahahahahahahahaha
  hahahahahahaha

  snif

  ha
  hahaha

  hahahaha. Die Joao

 6. Kwam die badmeester Benno echt met kinderen naar de tatoeshop om ze te laten tatoeren…? En heeft die Benno echt die tatoe op zijn schouder?

 7. Hahaha dat er nog mensen zijn die serieus op t artikel ingaan X-D

 8. wat een homo is dat ook die joa.. de meest walgelijke man die rondloopt een nietsnut! Nu maar tatoeren? dacht dat ie accountmanager ofsjo is

 9. Vuile smerige kankerhomo!!!!

Laat een bericht achter