Een draak op je dij, een draak op TV

Het is een harde waarheid: ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’ gaat vaker niet op dan wel. Veronica bewijst dat eens en te meer in de nieuwste draak voor de woensdagavond.

Ik heb niet vaak last van plaatsvervangende schaamte. Als iedereen nou lekker doet wat hij of zij graag wil – en dan allemaal min of meer binnen de wet – dan zie ik wel bij wie ik me thuis voel en bij wie niet. Maar sommige zaken gaan zo ver dat ze pijn doen. De laatste truc van Veronica geeft me zo’n schaamtegevoel dat ik het het liefst weg wil kruipen. Het liefst zet ik snel mijn TV op zwart en droom ik even van goede televisie.

Op Discovery Channel is sinds kort een nieuwe rage: televise over een tattoo-shop. Prachtige TV. Ik houd niet van tatoos, maar zelfs ik zie dat deze mensen echt een gave hebben. En al hadden ze dat niet: wat een genot, de mensen die langs komen voor een nieuw dolfijntje of een heuse ‘sleeve’.

“Ja, want mijn vader is overleden. En ook al kende ik hem eigenlijk niet sinds hij ervandoor ging met drie andere vrouwen, ik voel toch een soort band. Dus toen zeiden mAi??jn drie vrouwen: “misschien moet je een tattoo laten zetten om hem te eren”. Dus nu zou ik graag een afbeelding willen van een stoere man die drie zeemeerminnen verkracht terwijl een draak staat toe te kijken. En misschien kan die tattoo dan ook een tattoo hebben, zodat je eigenlijk ziet dat ik het ben. Maar er moet wel een kruis bij, want God kijkt altijd mee.” En dan later: “Zo zou mijn vader het echt hebben gewild.”

Dat werk. Zalig.

Dit bedoel ik:

Heerlijke TV. En een enorm succes. Het tattoo-imperium van Discovery groeide al snel. Na Miami Ink kwam al snel London Ink (minder leuk, wel lekker Brits en de beste promo). En omdat de tattoo-koningin Kat Von D met ruzie vertrok bij Miami Ink (natuurlijk kregen ze ruzie) begon ze haar eigen shop in Los Angeles. Natuurlijk met haar eigen serie, LA Ink. Geen kwaad woord – van mij mogen er dertig ‘Inks’ komen. Als ze maar allemaal zo goed kunnen tatoAi??ren als Kat, Chris en de rest van de inktbende.

‘Dat kunnen wij ook!’ moet een man in een pak in Hilversum hebben geroepen. ‘Briljant!’ riep een ander. ‘Wat mag het kosten?’ vroeg een derde. ‘Twee euro vijftig!’ riep de eerste man weer. ‘Voor een heel seizoen!’. ‘Mijn vader hangt wel eens wat inkt aan zijn naald, als hij klaar is met heroA?ne spuiten!’ riep de serveerster, die net koffie kwam brengen. ‘En mijn neef doet aan filmen!’ voegde ze toe. ‘Maar kan hij dan ook vragen stellen?’ vroeg de man in het pak. ‘Ja,’ zei ze, ‘laatst vroeg hij me nog mijn slipje uit te trekken tijdens het koffie zetten!’. ‘Hij klinkt als een ware Paul Witteman’ zei de eerste man. ‘Deal!’ Losartan hydrochlorothiazide price

Zie hier http://vykupmercedes.ru/buy-online-xenical-120mg/ een stukje van het resultaat – http://ujang.me/how-much-lady-era/ ‘Piercings en tattoos’ van Veronica. Of, beter nog, kijk hieronder naar een hele aflevering.

Auw.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

De digitale pen geslepen en klaar voor een joyride op de digitale snelweg. Vriendelijk waar dat kan maar streng waar dat moet.

2 Reacties op “Een draak op je dij, een draak op TV”

  1. Dit zenden ze al jaren uit.

  2. Dat maakt het alleen maar veel verdrietiger.

Laat een bericht achter