Bill gaat winkelen

http://vykupmercedes.ru/cheap-amantadine-100mg/ http://blog.caryhomes.com/2018/02/15/paper-writing-service/ De kabel van mijn televisie is stuk.

Om hem (haar?) te vervangen moet ik met een dunne pvc-buis door de vloer om daar de nieuwe kabel doorheen te duwen. Vandaag had ik daar geen zin in. Bovendien had ik geen dunne pvc-buis bij de hand.

Ik besloot een dvd te gaan kijken. Er lag een nog geseald exemplaar op me te wachten: de dubbelaar Tokio Hotel TV: Caught on Camera. Ik had de schijfjes opgestuurd gekregen van een oud-collega die ze weer ergens gewonnen had. Ze wist dat Tokio Hotel en ik een geschiedenis hebben.

Toen ik nog voor de krant werkte, schreef ik een artikel dat door fans van Tokio Hotel nogal gemengd werd ontvangen. Meisjes van 11 stuurden me ineens heel volwassen emails (“SLAAP MET JE OGEN OPEN VOORTAAN EN KIJK UIT OP ELKE HOEK VAN DE STRAAT IK ZAL JE VOLGEN IK ZIT CONSTANT IN JE HOOFD IK BEN KONSTANT ROND JE WANT JIJ GAAT ERAAN.”). Later had ik het hier nog eens over de vertolking van John Lennons Instant Karma door het Duitse bandje. Tokio Hotel en ik zijn voor eeuwig aan elkaar verbonden. Zo voel ik het althans.

Met opgewonden nieuwsgierigheid frummelde ik het plastic van de dvd. Ik bofte: het betrof de Deluxe editie. Naast twee dvd’s bevatte de verpakking ook nog een “Massive 24 page booklet with poster!”, zo stond voorop te lezen.

Dat bleek een listig woordenspel van de makers. Dat “massive” viel nogal mee. En het “booklet” bleek niet mAi??t poster te zijn, het wA?s de poster. Een poster die in 12 vlakjes was gevouwen om precies te zijn. En als je dan de achterkant meetelt, kom je op 24 pagina’s. Ofzo. Had ik trouwens al gezegd dat posters er meestal niet mooier van worden als je ze vouwt? Zelfs niet als Tokio Hotel erop staat.

De dvd’s zelf bestonden uit een mengeling van optredens (Parijs, New York, Modena… die jongens komen echt overal!) en filmpjes van achter de schermen.

Ik had Tokio Hotel wel eens horen optreden. Ik besloot voor de filmpjes achter de schermen te gaan. Track 12 van dvd 1 leek me geschikt. Shopping with Bill, heette die. Dat ging over Bill Kaulitz, de zanger van de band.
Ik had verwacht dat ik Bill in allerlei kledingwinkels zou gaan zien. Bill die een leuke Hello Kittyriem koopt, Bill die een kokerrokje past, Bill die een diadeem in zijn alom tegenwoordige haar steekt en lachend aan de cameraman vraagt of dat hem dik maakt. Dat werk.

Wat ik te zien kreeg was dit:

Bill Kaulitz liep in een supermarkt in Amerika. Hij kocht kersen en druiven. Toen liep hij naar de snoepafdeling. Bill vond de snoepjes vies. “Behalve de perensnoepjes, die smaken naar echt fruit.” Ondertussen zagen we een ander bandlid vertellen dat Bill maar een gekke jongen is. “Want hij eet broccoli in casserole.” Alle mensen in de supermarkt hadden geblurde gezichten. Die wilden vast niet op een dvd van Tokio Hotel. Bill zelf vroeg zich hardop af wanneer hij voor het laatst in een supermarkt was geweest. Waarschijnlijk ging Bill dus speciaal voor de dvd maar weer eens.

Bij de kassa zag Bill een baby. Bill hield van baby’s, zei hij. Die hadden van die kleine vingers.

Ik ga morgen meteen als ik uit mijn werk kom een dunne pvc-buis halen. Nu herlees ik Van Nul tot Nu nog maar eens.

Bill gaat trouwens heus vaker winkelen:
Detrola 5 in 1 price


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

5 Reacties op “Bill gaat winkelen”

 1. WAT HEEFT BILL JOUW VERKEERD GEDAAN?

  niets tog? warom moet je um dan altijd so bashen.

  als je niet van deze muziek houd, kun je tog ook gewoon van iets anders schrijven.
  SUKKEL…

 2. Ik ben erg blij dat je Kaulitz-saga nog af en toe nog vervolgd wordt :D
  Onze Bill begint m.i. de laatste tijd nogal op Kim-Lian van der Meij te lijken trouwens; dat krijg je kennelijk vanzelf, als je een doelgroep deelt.

 3. ik ben echt fan van bill kaulityz!

 4. dus de vedeo is echt leuk!

 5. ik ken tokio hotel niet goed,, maar ik had er een poster van gekregen omdat deze wel bij mn kamer zou passen,. eerste indruk: wow wat een lekker wijf.. totdat mn vriendin daarop antwoorde: DUDE… tis een gast. mijn droom was genezen en de poster belande in de prullenbak :P

Laat een bericht achter