Verwerpelijk en ongeloofwaardig

Vroeger, toen er nog geen internet was, gebruikten mensen een ingenieus apparaat dat binnen enkele seconden een A4ai??i??tje over grote afstand kon versturen, de fax. En je zou denken dat met de machine met de moderne communicatietechnologie volstrekt overbodig is. Laat staan dat mensen hem gebruiken om reclame te maken. Ja. Spam over de fax bestaat. En is hardnekkiger dan de Toppers op Nederland 2.

Ook al is het een medium van vlak na de IndustriAi??le Revolutie, ook bij een fax staat een soort opt-out regel onder aan iedere reclame die je krijgt. En ik heb echt een paar weken geprobeerd om iedere spamfax naar het ai???verwijder-me-uit-het-bestandai???-nummer te sturen, maar helaas. De slechte aanbiedingen blijven binnenstromen. En dan vraag ik me nog af waarom er ieder jaar zoveel bedrijfjes op de fles gaan? Ik dacht het niet.

Een greep uit het droeve aanbod producten dat bedrijven met het sturen van Ai??Ai??n anonieme fax proberen te verkopen.

Lincocin forte s price

Bij Zeister bureaustoelfirma Hoffman maken ze het redelijk bont. De ai???specialisten in bedrijfsuitrusting(?)ai??? denken dat er mensen op deze wereld zijn die volledig uit vrije wil hun contactgegevens terug gaan sturen, zodat de Hoffmannetjes je op nA?g meer manier kunnen terroriseren met hun office supply-bagger. Let ook even op de kadertjes rechtsboven. Wat bedoelen ze met ai???Franco huisai??i??? Was dat misschien het Spaanse zomerhuis van Anne Frank of zijn ze een t vergeten en denken ze dat ik onderdak geef aan een dooie Spaanse dictator? En wat te denken van 3 jaar garantie? Toch niet op de fax zeker. Misschien op die brochure die je aanvraagt. Nee, ik denk dat je drie jaar de garantie krijgt wekelijks met deze nutteloze pseudo-moderne marketingcrap te worden overspoeld. En dan ook nog het briljante 30 dagen teruggaverecht? Allereerst bestaat teruggaverecht niet ai??i?? en heb ik toch echt deze fax binnen 30 dagen teruggegaafd. Maar ze stromen nog steeds binnen.

Het eerste wat ik van mijn marketingdocent leerde was ai???ken je doelgroepai???. Een les die de verkoopafdeling van ai???alles voor het bedrijfai??? http://vykupmercedes.ru/purim-online-games/ Ai?? Vink uit Lisse even heeft gemist. Want terwijl er geen bedrijf in het centrum van Amsterdam is met een eigen universele fietsenstandaard voor de deur is, heeft wel iedereen met netnummer 020 deze fax gekregen. Een sterk staaltje schromelijke schande, noem ik dat. Hoogtepunt van de advertentie? Dat de ai???TOP-Aanbieding uitsluitend voor onze klantenai??? is. Voor iemand die nog nooit iets bij Vink gekocht heeft, voel ik me dan toch niet helemaal serieus genomen.

Je zou ze het kwalijk kunnen nemen dat ze in iedere zin zeven spel- en grammaticafouten kunnen maken. Je zou kunnen zeggen dat het nog wel eens wil helpen als je eigen website werkt als je reclame maar maakt voor een internetproduct. Ai??Je zou je zelfs kunnen afvragen of deze spamfax niet gewoon een grap is van iemand die ons allemaal in de maling wil nemen. Maar nee, deze Belgische oplichtersAi??zijn zo dom, dat ze zelfs niet om een rekeningnummer vragen.

Spam via de fax. Het voelt toch een beetje als Rita die zegt dat ze op de weg terug is of Wesley die zegt hem niet in Jolanthe te stoppen. Verwerpelijk en ongeloofwaardig.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Laat een bericht achter