‘t Waskut, ‘t iskut, ‘t blijftkut

Order kytril 1 Om maar eens op z’n Brils te beginnen: tsja, de kut. Gek ding eigenlijk. Een beetje zoals de Europacup: niemand vindt ‘m echt mooi om te zien, toch wil iedereen ‘m hebben. Om vast te houden. Of te zoenen.

Overigens: onderstaand stukje is voor sommige mensen, vrouwen vooral, misschien een onaardige post. Dus als je tot de aanhangsters van deze pas gestorven mevrouw behoort, moet je misschien niet verder lezen.

Ergens in een klein, klein dorpje in Duitsland heeft een frisse geest bedacht dat het eigenlijk best wel goed zou verkopen, kut. Natuurlijk kun je dan een roedel minderjarige slavinnen uit Oost-Europa in een vrachtwagen laten overkomen om die te dwingen voor veel te weinig geld achter een raam hun kut te gaan zitten uitventen, maar dat is vervelend voor die vrouwen en bovendien illegaal, iets waar Duitsers een bloedhekel aan hebben.

Fatsoenlijk
Nee, de beste man dacht even verder: wat is er nu aan kut dat het zo aantrekkelijk maakt? Goed, we komen er allemaal uit (de Caesarianen daargelaten), dat speelt op subliminaal niveau misschien mee, maar verder.. Hoe het voelt, ja, dat dan misschien wel, maar probeer dat maar eens na te maken. Je komt al snel in de hoek van Swedish made penis enlargers of dit soort plastic ellende. Dat koopt niema…nouja, dat kopen waarschijnlijk heel veel eenzame mannen, maar dat is natuurlijk niet het soort figuren waar je als fatsoenlijke Duitse handelaar mee geassocieerd wil worden.

Mijn neus bedriegt me zelden. Dit is kut.

Mijn neus bedriegt me zelden. Dit is kut.

Het muntje viel toen hij twee honden elkaar uitvoerig zag besnuffelen. Waar het om draait in de kuttenmarkt is natuurlijk de geur. Die niet te missen, uit duizenden herkenbare kutgeur, die dierlijk wankelt op het randje tussen smerig en begerenswaardig.

Als je daar nu eens…


Nouja, het duurde niet lang of http://www.blanketstories.net/maxalt-at-costco/ VULVA was geboren. Inclusief flitsende halfnaakte website (check de URL) Ai??n zwoel kutmuziekje. VULVA, een klein flesje kutgeur, speciaal voor mannen die wel wat opwinding kunnen gebruiken, of vrouwen die, tsja, graag naar kut ruiken. Geen parfum, neehee. http://advisors.se/blogg/2018/02/16/cheapest-aleve/ VULVA is not a perfume. It is a beguiling vaginal scent which is purely a substance for your own smelling pleasure.

Misschien wel net zo briljant als Eau de Pussy.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

L'homme nait sans dents, sans cheveux et sans illusions, et il meurt le meme, sans cheveux, sans dents et sans illusions

2 Reacties op “‘t Waskut, ‘t iskut, ‘t blijftkut”

  1. Wat me nog steeds niet helemaal duidelijk is: is het nou gedestilleerd spul of komt er helemaal geen kut aan te pas?

  2. Volgens mij komt er gans geen kut aan te pas. Tenminste, als je de ellenlange disclaimer leest, waarin staat dat je bij direct oogcontact of meer dan een paar druppels op de huid meteen contact op moet nemen met een arts

Laat een bericht achter