Fans van Frans & Frans

In het cafAi?? van de zingende hamlap Peter Beense viel mijn oog op een poster van de zanger Frans Halsema. http://www.blanketstories.net/where-to-buy-micardis/

Frans Halsema? De man die in de jaren zeventig een cabaretduo vormde met Gerard Cox? De Frans Halsema die faam verwierf met nummers als Zondagmiddag Buitenveldert en het duet Vluchten kan niet meer? De Frans Halsema die in 1984 op pas 44-jarige leeftijd overleed aan keelkanker?

Nee. Het betrof hier een veel jongere Halsema-telg. Eentje die al jarenlang een soort resident-zanger in de kroeg van Beense is. Maar er is wel degelijk een link tussen de twee mannen. Uit de ‘biografie’ van de jonge Halsema:

De in Amsterdam geboren ‘Frans Halsema’ heeft zijn naam te danken aan zijn achterneef en legendarische cabaratier, die op veel te vroege leeftijd is overleden. Echter deze Frans Halsema is springlevend!!”

Smaakvol.

Rest alleen nog de vraag: wie is er beter? De oude Frans, of zijn jongere achterneef (twee kinderen: Kyara Fallon en Dani Dominique), hieronder in duet met het zangeresje Manta.

Wellbutrin 300 mg price

http://vykupmercedes.ru/cheap-lady-era-reviews/


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter