Arie is terug, harder dan ooit

http://vykupmercedes.ru/purchase-lasuna/ arie is ook onze homeboy

De EO-directie kwam tot inkeer en besloot Arie Boomsma vroegtijdig te rehabiliteren. Het nieuwe boegbeeld voor man-man-minnend Nederland is terug op deai??i?? ja, waar eigenlijk niet?

Het kon weer niet op gisteren. Nu de Mexicaanse Griep toch niet zo spannend blijkt als dat we hoopten en de opvolger van San Marco nog wel even op zich zal laten wachten, dook de verzamelde vaderlandsche media bovenop de nieuwe nationale gay-troetelbeer Arie Boomsma.Ai?? Zijn verrijzenis in de eerste aflevering van een nieuwe serie ai???40 Dagen Zonder Seksai??? markeert het begin van een ommekeer bij de Evangelische Omroep.Ai??

Naar aanleiding van een hartig gesprek tussen directeur Arjan Lock en de ranke presentator uit Amsterdam West (we kennen allemaal de beelden van een ontheemde Arie tijdens het Bos & Lommerplein-debacle in de zomer van 2007) streek Lock, zoals het een goed Christen betaamd, met zijn hand over zijn hart. De schorsing, die drie maanden zou duren, werd per direct opgeheven. Dat de eerste uitzending van de Show Over Maar Zonder Seks al maanden in de programmering stond en niet even 1-2-3 kon worden verplaatst, had er natuurlijk niets mee te maken.

Nu dat andere boegbeeld van gay-Nederland in andere contreien aan het vechten is voor homorechten, slaat Arie hier zijn slag. Terwijl Gordon zelfs dreigt met een songfestivalboycot als Rusland,Ai??deAi??als toch niet erg homovriendelijk bekendstaande natie, de gay parade van zaterdag neerslaat, neemt Arie het op subtiele wijze op voor ai??i??s lands nichten. In een interview zegt hij: ai???Bij een deel van onze achterban is homoseksualiteit een gevoelig onderwerp. Maar mijn bedoelingen worden door de EO ondersteund. Dus ook in de toekomst zal ik binnen deze omroep doorgaan met de omarming van homoai??i??s.”

http://www.blanketstories.net/purchase-lady-era-review/ l'homo pur sang

Onder vrouwen was deze man natuurlijk al een God, maar nu lijkt hij zijn terrein ook te verleggen naar het mannelijk geslacht. ai???Ik vind dat sommigen binnen het christendom veel te hard en te kwetsend over homoai??i??s oordelen. Ik wil doorgeven dat God volgens mij van ieder mens evenveel houdt.” De bedoeling van Arie zijn nog onduidelijk. Wat lijkt deze Messias van de universele liefde te willen bereiken? Werelddominantie?

Dat Arie de komende tijd nog veelvuldig op de buis, in de krant, op het net en door de ether tot ons zal komen, om zijn strijd der ongelijkheid te prediken lijkt onvermijdelijk. ai???Ik bereik nu meer mensen, andere mensen ook, dan ik ooit met mijn programmaai??i??s bij de EO bereikt zou hebben.”

En dat doet ie toch verdomd slim.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Laat een bericht achter