Waar Street View ophoudt, gaan wij door

Het is een mooi concept, dat Google Street View. Vanachter je computer door de straten van grote steden lopen, al koekeloerend of er nog per ongeluk opvallende dingen zijn vastgelegd door het Google-karretje.
Het programma kent Ai??Ai??n nadeel. Je kunt alle kanten opkijken, behalve recht naar beneden. En zo laat Google bijzondere, grappige en ontroerende verhalen liggen. Vijf plekken waar Google nooit zal komen, maar u dankzij de Ridders wel.

http://www.fulasidorna.com/2018/02/15/seroquel-cost-per-pill/

Spijkenisse, Ron Boszhardpad

Pabo-student Wilber Joosten verlaat op 23 mei 2002 samen met een vriend de bioscoop in Spijkenisse. Ze hebben samen de film Hoge Hakken, Echte Liefde bezocht, die opnieuw is uitgebracht. Op weg naar huis, in de Wulpstraat, krijgt Wilber het aan de stok met zeven Portugezen. Die scanderen leuzen als ‘Ron Boszhard kan niks’ en ‘Ron Boszhard, rot op!’. Wilber is hartstochtelijk fan van Boszhard en vraagt het rapalje te stoppen. Voor hij het weet, ligt Wilber op de grond en wordt hij op beestachtige wijze (met een bos uien) verkracht. Even later overlijdt hij, nog maar 19 jaar oud. De Wulpstraat heet sindsdien Ron Boszhardpad.

pdij29dij29idj

Waalre, Berkhof

Ze liggen nu weer allemaal keurig vast, maar op 5 mei 1945 lagen de klinkers van het Berkhof er maar schots en scheef bij. In de vroege ochtend van die vijfde mei werd in Waalre de ezelin Marja van haar stal gelicht. Een boze menigte net bevrijde Brabanders beschuldigde het lastdier van collaboratie: Marja zou in 1942 gedekt zijn door het Duitse mannetje Detlef. Ze werd kaalgeschoren en met een bordje met daarop ‘Moffenmeid’ door het dorp getrokken. Tieners begonnen later klinkers uit de straat te wrikken en stenigden Marja. Een week later werd bekend dat de dappere ezelin jarenlang bonnenboekjes voor het verzet had gesjouwd.

iiuubpiuhpib

Amsterdam, Vleeshouwersgracht

Niet alle verhalen achter Ridders Street View zitten vol kommer en kwel. De Amsterdamse Vleeshouwersgracht bijvoorbeeld, werd in 1722 door de toenmalige paus Frogerianus IX bezocht en -volgens goed gebruik- door de kerkvorst gekust. Het bezoek van de ridders-camera werd overschaduwd door een vervelend incident. De aan de gracht woonachtige presentator B.v.E.D. reageerde nogal agressief toen zijn been op de foto werd gezet. Om zijn privacy te waarborgen, is zijn schoen op last van de kantonrechter geblurd.

Paper writing service http://sveikisanariai.lt/?p=8884

oroifj

Leek, Boekanierspad

Wethouder Hans Stoffelen weet het zeker: het Boekanierspad in Leek vormde in 1979 de inspiratie voor het Pink Floyd album ‘The Wall’. Stoffelen, met de bewuste langspeelplaat in zijn hand: “Kijk, de gelijkenis is frappant, niet? Bovendien schijnt Roger Waters in 1978 hier in de buurt gezien te zijn. Dan is er wat mij betreft geen sprake meer van toeval.” Stoffelen is niet de eerste die een gelijkenis meent te zien. Al sinds 1982 probeert Leek zich -met wisselend succes- op de kaart te zetten als Pink Floyd-gemeente. Het argument dat een straat geen muur is, wuift de wethouder weg. “Kent u die oude Batmanserie? Als Batman daarin tegen een gebouw opklom, was het eigenlijk een horizontale straat, maar had men de camera gedraaid. Dat zegt dus niks.”

o;iuhiygg

Nagele, Woestmanskanaal

Al ruim dertig jaar laten de leden van geloofsgemeenschap Bethel Gamoya zich dopen in het Woestmanskanaal, dat dwars door het polderdorp Nagele loopt. Niet omdat het er zo gezellig is, maar omdat het kanaal vlakbij hetAi?? voormalige eiland Schokland ligt. Bethel Gamoya ziet Schokland als de plek waar het mythische Atlantis ooit gelegen heeft. Totdat Neptunus, de Messias van de groep, terugkeert, zullen kinderen en en nieuwe leden in Nagele worden ondergedompeld. Het is de vraag of Bethel Gamoya tegen die tijd nog bestaat. Het aantal leden neemt sterk af, sinds is bepaald dat de doop moet bestaan uit een onderdompeling van 16 minuten.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

2 Reacties op “Waar Street View ophoudt, gaan wij door”

  1. Je bent een slecht mens. Excusus voor je bestaan zouden wel op zijn plaats zijn.

  2. This site is very cool throughout the Internet by a hot girl [url=http://king-xxx.blogspot.com/][color=red][b]Clik[/b][/color][/url]

Laat een bericht achter