Opera Face Gestures

Stromectol order


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Een reactie op “Opera Face Gestures”

  1. @Marlis, oh lekker! Ik ben heel beiuenwd hoe dat bij jou gaat. Helemaal met je eens, het is alsof je door een bodem valt, voor mij. Alles wat je dacht op zijn plek te hebben klopt wel, maar het heeft ook met nog iets anders te maken en dat was er eerst nog niet.

Laat een bericht achter