Arthur Kade: ultieme narcist of nieuwste hoax?

Arthur Kade is naar eigenAi??zeggen eenAi??rijzende sterAi??in de Amerikaanse showbizz. Het lezen van zijn blog roept nogal wat vragen op.

Meneer Kade houdt sinds enkele maanden een uitgebreid weblog bij, waarop hij zijn weg naar roem beschrijft (“the journey”, zoals hij het zelf noemt).Ai??Ai??Na een leven als ‘adviseur’ besloot de dertiger zijn schepen achter zich te verbranden en alles in het werk te stellen om een echte celebrity te worden. Hij doet modellenwerk, audities voor filmrollen, en probeert in het nachtleven van New York City enAi??Philadelphia zoveel mogelijk aan te pappen met beroemdheden.

Van al deze gebeurtenissen doet Kade uitgebreid verslag, inclusief foto’s en video’s. Op zich niets mis mee, maar de manier waarop hij schrijft is tergend narcistisch. Het valtAi??haastAi??met geen pen te beschrijven, vandaar een aantal voorbeelden:

“I am in amazing shape, can out-lift most people at the gym (regardless of size), and am more athletic than almost anyone I know. I was a top-notch athlete at one point, and can still outlast people 10 years younger than me in any activity. I once had someone at my old gym tell me ai???Your workouts are insane, I donai??i??t know how you do it every day and not break downai???.”
http://www.meleksjewels.com/?p=1391 “When I was an advisor, I could stay out all night, or go home and hang out with a random girl, and still be at work teaching the younger advisors or conducting a client appointment by 8AM. My old boss used to call me a ai???Rock Starai??? because he never saw anyone burn both sides of the candle like me and still be super effective.”
“After the appointment, I received the ai???untouchedai??? pictures from the photo shoot I had done for Jack and Jill Boutique last week. I thought the shots came out amazing and very editorial, although I became a bit depressed when I saw my forehead lines in them. Even though they will be removed during the touch-up (Usually my pictures require a lot less touching up than most models because I have strong facial and body features)”

Het beeld is duidelijk. Arthur vindt zichzelf helemaal te gek. Wie verder leest op zijn blog ontdekt dat hij elke vrouw die hij tegenkomt een cijfer geeft (alles onder een 8 maakt geen enkele kans), een bloedhekel heeft aanAi??dames die hun schaamhaar http://www.fulasidorna.com/2018/02/11/minocycline-price-in-india/ Purchase lady era reviews niet iedere dag trimmen,Ai??en hij een fantastische Gordon Gecko in huis heeft.

Echter, na een paar pagina’s zelfverheerlijking bekruipt de lezer het gevoel dat het allemaal wel hAi??Ai??l erg absurd is. Het is taaltechnisch gezien allemaal net iets te goed, en dit soort showbizz-geile wannabees is doorgaans niet zo bijster intelligent. Bovendien is het simpelweg moeilijk te bevatten dat iemand zA? verschrikkelijk verliefd op zichzelf kan zijn.

Wellicht hebben we hier met een nieuwe viral te maken? Of een bijzonder goed opgezette hoax in de geest van lonelygirl15? De tijd zal het leren. Als Arthur Kade een mens van vlees en bloed is dat daadwerkelijk op deze manier door het leven gaat, dan mogen we hopen dat hij zijn doel nooit bereikt. Is het een grote grap; alle respect voor de makers.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

Een reactie op “Arthur Kade: ultieme narcist of nieuwste hoax?”

  1. Je hebt van die types…

Laat een bericht achter