Turken achter de knuppel

Ronduit treurig hoe nationalisme de blik kan vertroebelen. Zelfs als de feiten klip en klaar zijn.

Je kunt zeggen wat je wilt over Pieter de prinsessenveroveraar, zijn rapport loog er niet om. Keurig onderbouwd met feiten bracht hij de boodschap bovendien integer naar voren, zonder iemand tegen de schenen te willen schoppen.

Conclusie: het was geen geheimzinnige ai???slipstreamai??i?? na een toestel dat ervoor was geland, geen zwerm vogels en ook geen dichte mistai??i?? Nee, niets van dat alles.

De bittere waarheid is dat de crash het gevolg was van een kapotte hoogtemeter en een paar slome Turken achter de knuppel die alles aan de autopiloot overlieten en veel te laat doorhadden dat ze een paar meter boven de grond hingen. Toen ze dat wel doorhadden, was het al te laat.

Sorry, sorry, sorry voor die lange files op de A9. En voor Orhan Delibas.

"Sorry, sorry, sorry voor die lange files op de A9. En voor Orhan Delibas."

Dit waren dus geen helden, zoals de kranten in Turkije schreven. Helaas. Dit waren schlemielen die pech hadden en niet scherp waren. Vooropgesteld: het is heel erg zuur dat ze dood zijn. En het is terecht dat er daarom wordt gerouwd in Turkije. Maar als piloten hebben ze gewoon inadequaat gehandeld. Feit.

Dus wat zou je van de Turkse autoriteiten en kranten mogen verwachten? ai???Sorry voor die dikke vette jet in jullie weiland.ai??? Of: ai???Excuses voor de paniek en die lange file op de A9.ai??? Of wat ook zou kunnen: ai???Bedankt dat jullie zo snel ter plaatse waren om al die mensen te helpen!ai???

Maar nee hoor. De Turken zijn boos. Boos op het feitenrelaas zoals dat uit alle objectieve gegevens naar voren komt. Het bewijs is volgens de Turken namelijk veel te mager. Nou, ook al zouden we het op 3-D film hebben met dolby surround kwaliteit, dan nog zou dat waarschijnlijk niet als voldoende bewijs worden beschouwd.

Turkse piloten maken volgens de Turken namelijk nooit fouten.Ai??Punt. Wat een nationalistische treurnis Generic names for fosamax http://camppus.com.br/empresa/skype-spy-phone-call-tracker/ .
http://estudioborlledelsastre.com/the-cost-of-phenergan/

Nou ja, aan elk verhaal zit gelukkig een positieve kant. Vluchten naar Turkije kosten hierdoor momenteel helemaal niets meer, dus boeken maarrr (als je durft)!

Jonkheer Ton


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Af en toe mogen gasten een bijdrage leveren aan de Ridders van het Vrije Woord. Omdat iedereen een eerlijke kans moet krijgen.

3 Reacties op “Turken achter de knuppel”

  1. Maak maar eens een grapje over Ataturk. Dan zijn de Turkse rapen helemaal gaar.

  2. Ik vind hun trots juist wel bewonderenswaardig. Het vrolijke getoeter na het voetballen en de ‘don’t-fuck-with-us-mentaliteit’. Toch wat stoerder dan het kunstmatige Trots op Nederland.

  3. dikke vette jet in het weiland?? En bedankt

Laat een bericht achter