Pijnboompittenleed

http://camppus.com.br/empresa/write-my-paper/

Order micronase medication

Niet alle ridders eten ongezond, een groen slaatje met een handvol geroosterde pijnboompitten gaat er bijvoorbeeld prima in. Tot ik deze week getroffen werd door de mysterieuze maar steeds vaker voorkomende vergiftiging door de pijnboompit.
http://estudioborlledelsastre.com/order-diabecon-ds/ Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??

Pijnboompittenverkoper

Dugersun, de vriendelijke pijnboompittenverkoper uit MongoliAi??

De verschijnselen; een serieuze verstoring van de smaak. 1 Ai?? 2 dagen na het eten van de pijnboompit begint al het eten en drinken ineens bitter te smaken. Dagenlang krijgt alles wat je in je mond stopt een metalige ‘gal-achtige’ bijsmaak. Wetenschappers erkennen het probleem, gevaarlijk is het niet zegt de Voedsel- en Warenautoriteit. Maar niemand weet waar het precies aan ligt. De meeste bronnen op internet verwijzen naar pitten uit China en MongoliAi?? waar bepaalde vetten in zitten.

Ondanks dat ik zeker niet de eerste en de enige ben met dit probleem is grondig onderzoek nog hard nodig. Niet gek opkijken als ik binnenkort met een rammelende collectebus voor uw deur sta namens het Pijnboompittenlijdersfonds. Maar eerst nog een kopje koffie, deze week met tonic-smaak.

Ai??

Ai??


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Ridder in nood

2 Reacties op “Pijnboompittenleed”

  1. ‘Steeds meer mensen…’

    Zo begonnen wij bij DAG altijd elk ‘trendverhaal’!

  2. Echt… het is VERSCHRIKKELIJK. Ik heb goed twee weken niet kunnen glimlachen van de pijnboompitten-misere.

    GRR. Voortaan alleen nog Europese pijnboompitten, die zijn veilig.

Laat een bericht achter