Op een onbewoond eiland

http://camppus.com.br/empresa/buy-phenergan-syrup/ Laat er geen misverstand over bestaan: de Amerikaanse serie Lost (over overlevers van een vliegtuigcrash) is het beste wat ooit op televisiegebied is gemaakt. Zeker nu seizoen 5 in de VS halverwege is, zijn de makers weer eens kenkergoed op dreef.

Een van de meest legendarische scenes is die helemaal aan het begin van seizoen 2. We zien een man opstaan, cijfers in een computer invoeren, ontbijten en oefeningen doen. En dat alles nog wel op de muziek van de zingende grillburger Mama Cas. Aan het eind van de scene blijkt de man zich ook op het Lost-eiland te bevinden, waarvan we tot dusver dachten dat het onbewoond was.

Die randinformatie is als u geen kijker van Lost bent niet zo interessant. Wat wel aardig is: sommige kijkers vonden het ook een leuke scene. Zo leuk dat ze thuis in de weer gingen met halters, blenders, platenspelers en computers. En dat levert weer vermakelijke filmpjes op.

Bovenaan het origineel, daaronder de huis-tuin-en keuken Losties:

http://deepali.in/social-anxiety-disorder-paxil/

Order micronase indications


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter