Nederland Muziekland viert feest

Het kon niet op voor de Nederlandse muziekliefhebbers de afgelopen weken. Eerst Krezip uit elkaar (Jacqueline wil haar eigen ding doen) en toen Di-rect kapot (Tim wil zelf liedjes gaan maken). En nu is het enige echte Diemense nederhopduo Lange Frans en Baas B ook nog eens uit elkaar.

"We kunnen nog altijd nog meedoen aan het WK Moeilijk Kijken."
“We kunnen altijd nog meedoen aan het WK Moeilijk Kijken…”

ai???Langeai??i?? gaat gewoon door. Logisch natuurlijk, als je verder niets anders kan dat slechte teksten bedenken en in iedere scheet die er wordt gelaten een complot ziet. Baas B gaat weer doen waar hij wel goed in is, en zoekt zijn heil in het blowen van gedroogd gras en het lastigvallen van 17-jarige meisjes rond het NS Station Diemen-Zuid.

In de Ridderburcht worden kroezen gevuld en dansjes gemaakt. Want de opheffing van lieden die de Nederlandse popmuziek een slechte naam bezorgen is een goede ontwikkeling en een direct gevolg van alle crises die wij tegenwoordig mee maken. En aangezien de crisis nog een paar jaar zal voortsudderen en er vast nog enkele ai???topbandsai??? zullen sneuvelen, hier de top 3 van bands die de Ridders kunnen missen als kiespijn. Meer suggesties zijn welkom in de comments.

 1. Kane
  Onbetwist op nummer Ai??Ai??n. Al jaren roepen zij zichzelf uit tot dAi?? rockband van Nederland, terwijl de band nog niet Ai??Ai??n keer een fatsoenlijke rockplaat heeft gemaakt. Van een band is trouwens bijna niet te spreken met een bezetting die na iedere menstruatieperiode van de frontman wisselt. Ziet Marco ai???Dinandai??? Woesthoff zelf dan ook niet in dat het niets is of ooit zal worden?
 2. Purchase probalancspa

  Nick en Simon
  De twee over het muzikale paard getilde Palingzangers hebben de wind in de rug. Geheel onterecht natuurlijk, want nog nooit hebben wij ze kunnen betichten van iets dat op muziek lijkt. Met hun infantiele teksten en simpele melodietjes beroeren ze menig meisjeshart en weten daarmee op vakkundige wijze de smaak van een hele generatie naar de gallemiezen te helpen.
 3. Marco Borsato
  http://www.fulasidorna.com/2018/02/14/purchase-sinequan-for-sleep/ We snappen dat volksstammen met hem weglopen en dat hij met zijn ogen dicht het Gelredome zes keer uitverkoopt. Maar kan iemand de beste man vertellen dat hij over zijn hoogtepunt heen is. En dat de ruif van John Ewbank toch ook echt een keer leeg moet zijn. Na zoveel epische ballades heeft ook Borsato een aanzienlijk deel van de samenleving murw gezongen. En daar mag hij best een beetje verantwoordelijkheid voor nemen.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Een reactie op “Nederland Muziekland viert feest”

 1. Hulde voor deze wijze woorden!

Laat een bericht achter