Krabbelen met kinderen

Jubileum? Overlijden? Iets goed te maken? Stuur zo’n gezellige krabbel-met-edelkitschplaatje via Hyves. Dat kan onder andere via Krabbel Me. Onderstaand een paar suggesties van de Krabbelsite voor bij een geboorte. Belangrijk: voorlopig even niet naar Oostenrijk krabbelen. Ook bij Walen kan het nog gevoelig liggen.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Laat een bericht achter