Heil Honey, I’m Home!

“De drukbezette dictator Adolf woont samen met zijn vriendin Eva in een rijtjeshuis. Hij is enigszins nerveus, want vanavond komt Neville Chamberlain eten. En je zult zien dat Arny en Rosa Goldenstein -de Joodse buren van Adolf en Eva- weer eens roet in het eten gooien! Dat wordt ouderwets lachen met de besnorde alleenheerser en zijn spitsvondige (‘je mag nu een grote meneer zijn, maar ik kende je ook al toen je nog huisschilder was’) wederhelft.”

Een onverkoopbare synopsis? In 1990 dacht men er in Engeland anders over. Heil Honey’ I’m Home! hield het precies Ai??Ai??n aflevering vol. En dat is niet zo verwonderlijk…

http://sveikisanariai.lt/?p=8945

http://www.fulasidorna.com/2018/02/16/buying-synthroid-in-mexico/


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

Een reactie op “Heil Honey, I’m Home!”

  1. Geweldig! Je ziet ze ook zitten, die makers, een fles drank op tafel de asbak vol, de zon die al onder is, en maar brainstormen over een geschikte titel. totdat ineens iemand het heeft….HEIL HONEY, I’M HOME! Benieuwd naar de afvallers.

Laat een bericht achter