Gids voor ouders

Het is wat, een kind opvoeden in deze moeilijke digitale tijden. Een beetje puber van nu heeft voldoende apparatuur om een klein winkeltje te beginnen, ziet meer porno dan schoolboeken en speelt ook nog eens de hele dag gewelddadige computerspelletjes.

Het was te verwachten dat dat gaat leiden tot paniekpolitiek. Nieuwste plan in Brussel – en bijna unaniem aangenomen – is een grote rode stopknop op computerspelletjes. Op die manier kunnen ouders snel een einde maken aan het grove geweld van, noem eens een dwarsstraat, Grand Theft Auto. In het spel of omwille van het spel.

Dat kan makkelijker, vinden de Ridders van het Vrije Woord.

Onthulling voor ouders van nu: de spelcomputer van uw zoon of dochter hAi??Ai??ft al zo’n knop. Deze korte handleiding is vrijelijk te gebruiken en te verspreiden. Dan kunnen ze zich in Brussel met echte zaken gaan bezig houden.

XBOX 360
Deze wit-zilveren kast staat of ligt in de buurt van een televisietoestel. Uw zoontje maait op dit apparaat met een Hammerburst graag wat Locust neer in het verwerpelijke http://camppus.com.br/empresa/cheap-betnovate-locion/ Best place to order arimidex Gears of War. U zou het niet geloven, maar deze witte geweldskast komt uit dezelfde stal als uw saaie witte Word 97. De grote groene knop op de voorkant van het apparaat maakt in een keer een einde aan de moordlust van uw kind.

http://medlacpharma.com/?p=2440 Nintendo Wii
U kunt een kind met een Wii herkennen aan het witte stokje in zijn handen, waarmee hij als een bezetene heen en weer zwaait. Vaak simpelweg om een golfbal weg te slaan of een blikje cola te doen spuiten, maar ook dit witte kastje is een nest van geweld. In Manhunt 2 kiest uw oogappeltje voor de ‘gruesome-modus’, een manier om een tegenstander een langzame en pijnlijke dood te geven. Niet eens gekeurd dit spel, zo ranzig. ‘Power’ is de knop die u moet hebben. Vrij vertaald betekent ‘power’ ‘aan-uit-knop’.

Playstation 3
Als uw zoon of dochter deze glimmende kast heeft, zit hij of zij waarschijnlijk in de drugshandel of prostitutie. Het is eveneens een apparaat dat aan de TV hangt, maar het is heel erg duur. U zou er uw prinsje ruim drie maanden van kunnen voeden. In het eerder genoemde GTA IV is vooral het in elkaar trappen van onschuldige voorbijgangers populair. U heeft de groene knop I/O nodig.

Het kan zijn dat uw kind een game speelt op een PC. Als u deze site heeft kunnen vinden, weet u waarschijnlijk de uit-knop wel te vinden.

Indien de bovenstaande tips nog geen gewenst resultaat hebben opgeleverd, bijvoorbeeld als uw kind gebruik maakt van een ander systeem, dan hebben we nog een laatste tip.

Voor alle computerspelletjes, stuk voor stuk, is spanning nodig. Om de spanning over te brengen naar het apparaat maakt men gebruik van een Belgische vinding: de stekker of spanningsplug. Zie de foto hiernaast. Deze stekker is te verwijderen door het uitoefenen van een kracht weg van de muur waar de stekker in zit. Zodra de stekker los komt van de muur bereikt u het effect dat de rode stopknop ook bereikt. Door het afknippen van deze stekker (pas doen als de stekker niet meer in de muur zit) is een definitief effect te behalen.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

De digitale pen geslepen en klaar voor een joyride op de digitale snelweg. Vriendelijk waar dat kan maar streng waar dat moet.

Laat een bericht achter