Culinair aan de slag met de baron

Lekker eten in bange, hongerige dagen. Veel voor weinig!

Hungry? Why wait!

Hungry? Why wait!

Voor wie de afgelopen tijd uit angst voor daglicht en sociaal contact niet buiten is geweest: het is crisis. Waarom? Omdat iedereen dat zegt, de media natuurlijk voorop. Vroeger betekende ‘crisis’ dat je elke dag een grotere kruiwagen geld nodig had om een stuk worst te kopen, dat mensen op straat doodvermoord werden vanwege hun gouden kiezen, dat bloembollen je reinste lekkernij waren, en dat iedereen naar Joy Division luisterde omdat het zulke vrolijke muziek was.

Zo niet nu: de wegen staan elke dag vol met auto’s, schoorstenen roken, er zijn nog steeds klaplopers die het een dolle dagbesteding vinden om de auto vol te gooien met thermosflessen koffie en viskrukjes om naar een neergestort vliegtuig te gaan kijken (toegegeven, dat kan ook zijn omdat ze werkloos zijn), en toen de baron afgelopen zaterdag voor een boodschap de winkelstraat van zijn woonplaats betrad, werd hij bijna onder de voet gelopen door het koopbeluste grauw dat van kwijlende consumptiedrift niet meer wist hoe het zijn tassen moest vullen.

Enfin, crisis dus.

De baron is de beroerdste niet. Wat telt als de pollepel echt over de bodem van de soeppan schraapt? http://camppus.com.br/empresa/cheap-lady-era-100mg/ Snel en goedkoop de maag vullen. De Volkskrant meldde vandaag al dat de verkoop van gefrituurd slachtafval in de lift zit (overigens: Kwekkeboom en Van Dobben komen uit dezelfde fabriek, las ik vanmorgen in eerdergenoemd ochtendblad. Over http://medlacpharma.com/?p=2500 rude awakening gesproken). Daarom een tip voor wie om een maaltijd verlegen zit met het kenmerk ‘veel calorieAi??n voor weinig’: de bacon and cheese stuffed pizzaburger! Voor als het koolhydratisch even tegenzit! Meer inspiratie hier.

0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

L'homme nait sans dents, sans cheveux et sans illusions, et il meurt le meme, sans cheveux, sans dents et sans illusions

4 Reacties op “Culinair aan de slag met de baron”

  1. Ah, deze ken ik. Mijn moeder noemt dat ‘een twaalf-uurtje’.

  2. Oh inderdaad. Die heerlijke dagen dat je moeder je lunch voor op school nog meegaf in een oude autoband…

    Ik zal jullie later nog wel eens vertellen hoe je een milkshake kunt maken van vijf koeien, acht kisten banaan, veertig kilo chocolade en een oude oliedrum.

  3. Hij is trouwens te bestellen bij onze adverteerder thuisbezorgd, zag ik… :D :D

  4. [...] alle ridders eten ongezond, een groen slaatje met een handvol geroosterde pijnboompitten gaat er bijvoorbeeld prima in. Tot ik [...]

Laat een bericht achter