Creatief met internet

Ik mag dan net als een enkele Ridder op deze site een hekel hebben aan Twitter, van het web2.0-pareltje Facebook maak ik gretig gebruik. Op deze veel betere versie van Hyves ontstaan soms leuke initiatieven die laten zien dat het internet niet allemaal verderf is. De nieuwste trend is het in elkaar knutselen van een albumcover voor een niet bestaande band. Volgens deze regelsAi??natuurlijk:

1. De bandnaam moet de titel van de eerste wiki zijn als je op deze, Buy ashwagandha at walgreens http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random,Ai??link klikt.
2. De titel van het album zijn de laatste vier of vijf woorden van de laatste quote op deze pagina: http://www.quotationspage.com/random.php3.
3. De afbeelding die de basis van de cover vormt is de derde foto die je ziet als je op deze link klikt: http://hb2.biz/best-cannabis-seeds-bank/ http://containerdeseuri.ro/amantadine-buy/ http://www.flickr.com/explore/interesting/7days.

Rest je niets meer dan een beetje te photoshoppen. En klaar. Een cover. Natuurlijk moet je wel werkeloos zijn of geen sociaal leven hebben als je hier tijd voor wilt maken, maar het leidt vaak tot leuke resultaten. Zoals deze:

En hier mijn creatie:

Ai??

Ai??

Ai??

Ai??

Ai??

Ai??

Ai??

Ai??

Ai??
Uw rapportcijfers, alstublieft!


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Een reactie op “Creatief met internet”

  1. Alle respect voor je creatie, maar degene met de bandnaam ‘Lawrence Kirk Railway Station’ had natuurlijk wel mooie mazzel. Zeker met die foto.

Laat een bericht achter