Ongestoord ongesteld

http://vorota-bryansk.ru/order-micronase-5mg/ Er is eindelijk een oplossing voor het probleem waar wij mannen maandelijks mee te maken hebben. Op de meest onhandige momenten worden we namelijk geconfronteerd met de menstruatiecycli van onze vrouwen, vriendinnen, collegae, caissiA?res, buschauffeuses, moeders, postbodes en vrouwen van de bloemenkramen. Periodes die niet alleen voor vrouwen een hel zijn, maar ook de man tot totale geestelijke en lichamelijke oververmoeidheid kunnen drijven.

Niets doen we goed. Iedere zin is verkeerd. De afwas staat te lang, de tv alweer op standby, het papier in de printer niet bijgevuld en de koffiekopjes niet opgeruimd. Eigenlijk wil je maar Ai??Ai??n ding, dood. De man is al zijn bestaansrecht in de ai???five days of mayhemai??? kwijt, zelfs dat ene recht waar wij van oudsher ons bestaan aan ontlenen. Want denk maar niet dat je een stukje warmte en genegenheid kan verwachten, laat staan dat er enig lichamelijk contact mogelijk is.

Nou zijn we door de jaren aan dat hele PMS-gebeuren wel een beetje gaan wennen. Het enige probleem is dat de timing van die-tijd-van-de-maand niet voor de man gemaakt is. De rode vlag hangt dus altijd uit als jij het niet verwacht. Als je dacht dat het net een week over was. Als er net vier dagen achter elkaar voetbal op de buis is. Bijhouden zou je zelf kunnen doen, al heb je een universitaire graad in metafysische algoritmes nodig in zoai??i??n systeem beetje regelmaat te kunnen vinden. En ergens staat het natuurlijk ook wel een beetje treurig, al die verwijzende rode penstreken met geheime initialen van het betreffende vrouwfiguur.

Spying app, Sms spy.

De uitkomst is er. En god dank het internet. Meer mannen hakten namelijk met dit bijltje en besloten een website op te richten. Op PMSbuddy.com (The Free Online PMS Reminder!) meld je je aan, voer je eenmalig de begindatum van ai???de periodeai??i?? in en krijg je vervolgens iedere keer een mailtje als het weer zo ver is. Hoe handig! En dan ontvang je ook nog tips over hoe je met het fenomeen om moet gaan.

En ook hier weten onze vrienden van GoogleAds de plank weer goed mis te slaan.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

2 Reacties op “Ongestoord ongesteld”

  1. nou moet ik zeggen dat die rode vlag toch eigenlijk niet kan. das toch wel heel erg…

  2. Hahahaha, mannen verzinnen de meest onzinnige dingen.. Wat dan, als een vrouw de pil nog een maandje doorslikt? Dan is het hele schema weer door de war :) Jullie moeten ons gewoon maar voor lief nemen, ook dan! Als je eens wist wat wij moeten doormaken :S ugh.

Laat een bericht achter