He bleekneus, kleurtje nodig?

Heb je het wel gehad met die winterdepressie? Verlang je naar het strand van Benidorm, Antalya of Phuket? Maak je niet druk, en neem een Computer Tan.

Bloggend en webtweepuntnullend Engeland stond de afgelopen weken in het teken van een nieuwe technologische revolutie, de Computer Tan. Met de Computer Tan hoef je namelijk niet meer naar zonnestudio of een speciale winkel om een gezond kleurtje op je gezicht te krijgen. Log gewoon in op de website en merk het zelf.

De niet te versmaden Britse presentatiechick met een naam als een Oosterse sexgodin, Hannah Yasmin, heet je in een gelikt filmpje welkom op de website. Ze legt uit dat ai???zeai??i?? erin zijn geslaagd om de elektrische lading in een beeldscherm om te zetten in UV-straling. De uitvinding van de eeuw lijkt me zo. In de clip loopt Hannah door een met blauwe beeldschermen verlichte kantoortuin. Met pukkelige nerds die wanhopig een kleurtje proberen te krijgen op de achtergrond, laat ze zien hoe jij jouw beeldscherm kan veranderen in een persoonlijke zonnelamp. En op de eveneens geile website kun je een gratis sessie nemen.

Costo lincocin 600http://perso-fit.de/?p=2888

De lancering van het filmpje en de website maakte veel los. Alle interessante weblogs publiceerden over deze zogeheten revelatie, tienduizenden mensen bezochten de site en genoten van een gratis sessie. Erg lang duurde het niet, want iets wat op het eerste gezicht vrij aannemelijk klinkt, bleek bij nader inzien natuurlijk helemaal niet mogelijk. Toch voelde sommige mensen zich genomen, toen bleek dat de Engelse kankerbestrijding deze actie samen met de reclamejongens van McCann/Ericsson had uitgedokterd. Dat wij Nederlanders een goeie hoax kunnen bedenken, hebben we met die Emmy-winnende Donorshow wel bewezen. Maar ook onze Engelse overburen kunnen in dit genre dus een aardig moppie meeblA?ren

Huidkanker door teveel UV-straling is dankzij onze klimaatcrisis namelijk Ai??cht een serieus probleem aan het worden. En daar is aandacht voor nodig. En gelukkig gaan doorgaans doodsaaie instituten als de kankerbestrijding met hun tijd mee waardoor we van tijd tot tijd kunnen genieten van dit soort fijne acties. Voor het grotere goed natuurlijk. Maar ook voor die fijneAi??(helaasAi??niet-bestaande)Ai??Hannah…


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

Een reactie op “He bleekneus, kleurtje nodig?”

  1. Ik vind het onvoorstelbaar dat mensen daar in trappen. Onvoor-fokking-stelbaar.

Laat een bericht achter