Ballenbak-alarm!

http://perso-fit.de/?p=2858 De overheid heeft helemaal geen geld voor zaken die er echt toe doen. Zo lijkt het in ieder geval.

Het is vreemd dat de meest belangrijke diensten in een maatschappij zo moeten schipperen voor een beetje geld. Het is gekkenwerk dat de meeste brandweermensen vrijwilligers zijn in een welvarende staat als die van ons. Dat de helden van de reddingmaatschappij niets betaald krijgen en agenten minder verdienen dan straatvegers. En dat wordt vooral pijnlijk duidelijk als het commerciAi??le bedrijven zijn die iets oppakken waar de overheid niet in wil investeren.

Dat is ook het geval met Amber Alert. Het bedrijf dat in McDonaldsen en postkantoren beeldschermen met nieuws en reclame ophangt heeft daarvoor het initiatief genomen. Via die beeldschermen, maar ook via websites, sms en e-mail waarschuwt Amber Alert het volk als er een kind is verdwenen en men bang is voor een misdrijf. Waardevolle dienst, al denkt niet iedereen daar zo over.

Het Vader Kennis Centrum wil ‘de rol van mannen en vaders bij de opvoeding op waarde schatten’. En als je een boze vader bent met een boze blog is Amber Alert de duivel in hoogsteigen persoon. Het is een ‘hoax van de minister van justitie’, zo weet Peter Tromp van het VKC.

Prachtige site. “Gender racisme”, “Haagse justitieboefjes” en “ontvaderingsinstanties”. Ambert Alert is er volgens Tromp namelijk “alleen voor de paar moeders die het slachtoffer zijn van een ontvoering”, maar niet voor de vaders. Oftewel: het is een een systeem van de Haagse vader-haters om kinderen terug te vinden die door benadeelde vaders zijn meegenomen. Aan de mogelijkheid van een misdrijf, compleet los van het vader-vraagstuk, denkt Tromp voor het gemak niet. Graag gebruikt Tromp ook een artikel dat ik eens voor DAG schreef om ons alles te leren over het Alert.

Purchase naprosyn drug http://beta.gardena-rus.ru/2018/02/14/combivent-how-much/ Ik denk persoonlijk niet dat Amber Alert een systeem is om vaders te benadelen. Ik denk wel dat het een beetje mis dreigt te gaan met het systeem. Vorige week is het voor het eerst ingezet voor de 4-jarige Lorenzo Oranje. Op Valentijnsdag was de kleine Lorenzo opeens weg uit de Hoogstraat. In iedere McDonalds in Nederland kwam zijn foto groot in beeld. Ook in de McDonalds waar Lorenzo zelf gewoon in de ballenbak zat.

Nederland is er goed in: Weeralarm bij vier vlokken sneeuw, Spitsalarm bij drie vlokken sneeuw en een Barbecue-alarm bij nul vlokken sneeuw. En, prachtig, nu ook een Amber Alert als een kind in de ballenbak zit te spelen.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

De digitale pen geslepen en klaar voor een joyride op de digitale snelweg. Vriendelijk waar dat kan maar streng waar dat moet.

Laat een bericht achter