En de ongelovige zag dat het goed was

Nog krap een maandje en het is zover. Zet u schrap. De tweehonderdste geboortedag van Darwin. Een feestje waard, lijkt ons zo.Ai??

Jammer genoeg moeten sommige mensen zelfs hierover van mening verschillen.

Een van de grootste wetenschappers van de moderne tijd verdient zo nu en dan wel een herdenking. En dus is 2009 uitgeroepen tot Darwinjaar.

Helaas is dat niet zo naar de zin van extreme christenen en ander geesteszieken. Ze zien niet veel in wetenschappelijk bewijs en nemen niet alleen voor waar aan dat de wereld in zes dagen gefabriceerd is, maar proberen anderen daar ook nog van te overtuigen. Het grootste probleem is dat dit soort mensen vrij rond mag lopen en zelfs aan mag schuiven bij Pauw en Witteman – we schreven er al eerder over.

Ruim een kwartier mag een Noordhollandse timmerman zijn verhaal doen zonder vierkant in zijn gezicht te worden uitgelachen, noch door Pauw, noch door Witteman. De enige van wie het dan maar weer moet komen is ons aller Midas Dekkers; waarvoor nog dank, Midas.

Gelukkig is hij niet de enige die de moeite neemt om te zeggen: ai???Nounou, kunnen sommige mensen zich iets meer aantrekken van de massaai??i??s wetenschappelijk bewijs die er bestaan voor de evolutietheorie?ai??? Coen Brummer is zoai??i??n iemand. Coen is eigenlijk D66ai??i??er en het voordeel is dat dat soort mensen een redelijk genuanceerde tyfushekel heeft aan religieuze dogmaai??i??s. Daar kunnen wij het als oneigenlijke D66ai??i??ers ons in dit geval alleen maar bij aansluiten.

Generic forms of alesse birth control

Coen kwam met het beste antwoord dat je maar kan hebben op de idiote huis-aan-huis-actie van Johan Huibers en fabriceerde deze geniale brievenbusstickers. Bestellen kan op de speciale site, maar gelukkig was Coen de beroerdste niet en stelde hij ook een zootje plakkertjes beschikbaar aan de Ridders.

En daarom krijgen de eerste tien goede inzendingen op de vraag

Wat is logischer: het scheppingsverhaal of de evolutietheorie?

http://somying.com/minomycin-cost/
gratis zoai??i??n kekke sticker thuisgestuurd! Inzendingen graag binnen vA?A?r 12 februari, anders mist de sticker haar doel. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, want menig Ridder zal een sticker achterover drukken.

Krijg je toch geen genoeg van het scheppingsverhaal? Dan zijn we zelfs u ter wille. Kijk en geniet.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Ridder zijn is een eer, geen lunch.

2 Reacties op “En de ongelovige zag dat het goed was”

  1. [...] dachten we echt een zinvolle bijdrage te hebben geleverd aan de anti-actie met de brievenbusstickers, want niemand –maar dan ook [...]

Laat een bericht achter