Els Wittem is een spamhoer

Reuring in bloggend Nederland. De mysterieuze Els Wittem houdt de blogosphere bezig met haar zielige reacties waarin ze steevast vraagt om een baan. Maar wie is Els eigenlijk en wat wil ze?

Ik was lichtelijk verheugd toen ik op dit beeldschone blog een reactie las van Els Wittem. Niet omdat ze zo stoer was om te reageren op een artikel (wat al een compliment op zich waard is, natuurlijk) maar omdat Els bloggend Nederland al een paar dagen in haar virtuele greep houdt. (lees; hier, hierAi??en hier) Els reageert waar ze maar kan, met een bericht van ongeveer deze strekking;

Hallo!Ai??

Buy cannabidiol cost

Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben vroeger nog hier geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

http://somying.com/panmycin-cost/ Ios spy, Sms spy. Ik dacht ik stel me even terug voor

Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na het overlijden van mijn man. Ik heb een zoon van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

bedankt om mij te helpen,

Els Wittem

Wie is deze vrouw? De meningen lopen nogal uiteen. De Ai??Ai??n zegt dat Els een Belgische bijstandsmoeder met een nieuwe hobby is, de ander suggereert een Keniaanse e-mailfraudeur die wAi??l zijn basisschool heeft afgemaakt. Wat we zeker weten is dat Els een vrouw is met vele gezichten en een geestelijk probleem. Soms gescheiden, soms weduweAi??met meerdere kinderen waarvan ze er altijd maar Ai??Ai??ntje noemt die nou net toevallig een levensbedreigende ziekte heeft. Soms gaat ze door het leven als Marleen maar meestal blijft ze gewoon Els.

Wel doet ze altijd alsof ze het blog waar ze op reageert al eerder heeft bezocht. En ja, deze jongen is ook niet op zijn achterhoofd gevallen, want toen begon er iets te dagen. “kon ik niet meer inloggen”… lieve Els, schei toch uit. Het zijn slechts Ridders en Ai??Ai??n nobele Jonkvrouw die hier hoeven in te loggen. Wij van het vrije woord houden de drempel graag laag. Het moest dus wel spam zijn. Maar als het spam is, wat wil ze (of hij) nou eigenlijk bereiken?

Het duurde even, maar ik geloof dat ik eruit ben. De eerste omschrijving van de echte Els lijkt me ongeveer waar. Els heet geen Els maar Marie. Ze is achterin de veertig en heeft nooit kinderen gekregen. Niet omdat haar apparaat niet werkt, maar omdat er geen man dom genoeg was om in die grap te geloven. Uit wrok jegens alle mannen heeft Marie daarom maar besloten om een nieuw levensdoel te kiezen.Ai??HetAi?? was tijdAi??voor een stukje wraak zo zoet, dat ShakespeareAi??er rooie oortjes van zou krijgen. En waar raak je mannen beter dan in hun digitale portemonnee? Dus bedacht Marie een snood plan om de mannen op te lichten. Ze tikte naar goed Afrikaans voorbeeldAi??een reeks zielige, smeekmails en zocht naar duizenden plekken waar ze haar berichten achter kon laten. En deed dat vervolgens. Wat Marie achter vergat was Ai??Ai??n ding. Marie is Belgisch. En ik ben niet van de vooroordelen, maar zo’n plan is van te voren natuurlijk al gedoemd te mislukken. Want het artikel is best geloofwaardig geschreven en ook het NederlandsAi??lijkt ok, maar als jeAi??lezers geen mogelijkheid geeft om ook daadwerkelijk het gesprek met je aan te gaan Marie of een kleine donatie doen, zal je nooit rijk worden.

Kortom. Els WittemAi??is een spamhoer. En Marie gewoon een ontzettend domme Belgische madame.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

4 Reacties op “Els Wittem is een spamhoer”

  1. Ik denk dat Henk Mouwe erachter zit.

  2. Henk Mouwe? Welnee!

  3. Hahaha, wat een absurd verhaal dit!!
    Maar ze heeft ook op ons blog gepost: http://blog.sfees.nl/deelname-new-venture#comments

  4. Voor de mensen die willen weten wie het is: http://elswittem.hyves.nl

Laat een bericht achter