Altijd lachen met Benedictus

Cheap lady era 100mg Sommigen dachten dat het in het Vaticaan allemaal een stuk saaier zou gaan worden met Benedictus. Niets is minder waar. Onze Duitse vriend haalt zelfs vaker de voorpaginaai??i??s dan zijn seniele voorganger uit Polen!

Bijvoorbeeld omdat hij Bisschop Richard Williamson gaat rehabiliteren. Deze bejaarde malloot beweert met droge ogen dat er maximaal 300.000 joden zijn omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. En dan niet in de gaskamer, maar als gevolg van het harde werken in die kampen – waar het overigens helemaal zo slecht nog niet was.

En dat ze stierven was natuurlijk ook een beetje hun eigen schuld, omdat ze al jaren geleden waren gestopt met eerlijke lichamelijke arbeid en zich uitsluitend met sinistere handeltjes bezighielden. Tja, dan vraag je erom. En voor die andere 5,7 miljoen joden ontbreekt elke wetenschappelijke onderbouwing, aldus deze verwarde clown in zijn paarse jurk. Waar al die mensen dan gebleven zijn? Misschien dat ze nog steeds ergens zitten ondergedoken, zie je hem denken tijdens het interview.

Oorlogspaus
Nog zoai??i??n ridicuul wapenfeit van Benedictus om ons op te verheugen: het is zijn bedoeling om ai???oorlogspausai??i?? Pius XII, die voordat hij paus werd eerst Hitler (mede) in het zadel hielp (Concordaat van Rome in 1933), daarna als paus op geen enkele wijze afstand nam van de gebeurtenissen uit WOII die wij allemaal kennen (en die sommigen dus ontkennen) om als klap op de vuurpijl een handvol nazikopstukken te helpen bij hun vlucht naar Zuid-Amerika (de zogenaamde ai???rattenlijnai??i??) zalig te verklaren!

Dat Pius XII nazi;s kon laten verdwijnen zonder hulp van Hans Klok, wordt door Benedictus als afdoende wonderlijk gezien.

Dat Pius XII nazi's kon laten verdwijnen zonder hulp van Hans Klok, wordt door Benedictus als afdoende wonderlijk gezien.

Geen afstand, geen spijt, geen schaamteai??i?? Nee, een zaligverklaring! Briljant gewoon. Dat kon er nog wel bij. Hiervoor moet Benedictus eerst nog even een wonder van Pius bewijzen, maar dat is vast geen probleem voor iemand die condoomgebruik in Afrika nog steeds als ai???immoreelai??i?? durft te bestempelen zonder in de lach te schieten.

De katholieke kerk weigert over deze rehabilitatie en zaligverklaring overigens ieder commentaar. Ligt even te gevoelig. Dat stilzwijgen typeert ze ook altijd als ze weer eens worden aangeklaagd voor het misbruik van hele meutes kleine koorknaapjes. (Hier een interessant dossier over deze populaire hobby onder bisschoppen)

Waar Benedictus dan weer wAi??l commentaar op had, was het feit dat Obama in de Verenigde Staten de strenge, dogmatische anti-abortuswetten van Bush ongedaan maakte. Het was Ai??Ai??n van zijn eerste acties als president, uiteraard tot grote verontwaardiging van Benedictus. De president zou hiermee ai???voor God spelenai???, aldus een woordvoerder van de gezant van God op aarde.

Misdienaartjes
Nu is het vrij eenvoudig te beredeneren waarom er binnen bepaalde kringen van de katholieke kerk zoveel weerstand is tegen abortus. Minder babyai??i??s betekent immers automatisch ook dat er steeds minder kleine misdienaartjes beschikbaar zijn om rectaal kapot te scheuren. En het gaat al niet goed met het gemiddelde aantal kinderen dat per vrouw geboren wordt in de westerse wereld, dus dan moet je die paar zwangerschappen die er wAi??l zijn natuurlijk niet gaan afbreken!

Uiteraard is de officiAi??le lezing van Benedictus en zijn kornuiten over de katholieke afkeer van abortus een hele andere. Namelijk dezelfde reden die ze daar gebruiken om iemand met verschillende soorten kanker en ook maar enig uitzicht op iets dat lijkt op een menswaardig bestaan als het moet twee maanden lang de meest gruwelijke pijn te laten lijden voordat hij mag stervenai??i?? Alleen God gaat over leven en dood! Niemand anders!

De paus grapt: Ik heb niks tegen abortus, maar je moet het kind niet met het badwater weggooien, haha!

De paus grapt: "Ik heb niks tegen abortus, maar je moet het kind niet met het badwater weggooien, haha!"

Kijk, nou begrijpen we eerdergenoemde Bisschop Richard Williamson ook weer iets beter. Immers, als Adolf Hitler zes miljoen joden zou hebben omgebracht, zou dat kunnen impliceren dat deze besnorde Oostenrijker niemand minder was danai??i?? De Schepper himself! Dat gaat zelfs de katholieke kerk te ver. Gewoon ontkennen dus, die Holocaust.

Nee, met Benedictus is het altijd lachen. Nu maar afwachten waar hij nou weer mee gaat komen!

Jonkheer Ton


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Af en toe mogen gasten een bijdrage leveren aan de Ridders van het Vrije Woord. Omdat iedereen een eerlijke kans moet krijgen.

Laat een bericht achter