2012: The Last Odyssey

De wereld vergaat helemaal niet in 2012. Het wordt na 21 december van dat jaar juist hartstikke fijn op ons aard, denkt een groep blijerds.

Weg met bangmakers als Patrick Geryl. De Vlaamse zakkenvuller probeert de mensheid al een tijdje wijs te maken dat een paar dagen voor Kerstmis 2010 de aarde zal vergaan. Door een zonnestorm, lichtte hij vorige week uitgebreid in het tijdschrift Humo toe:

“Grote hoeveelheden geladen deeltjes worden dan in de richting van de aarde geslingerd. Daardoor klappen de magnetische polen van de aarde om en de aardbol gaat in omgekeerde richting draaien.” Purchase antivert drug

Een straf verhaal, wat u zegt. Zelf hoopt Geryl met een handjevol getrouwen ten tijde van de ramp ergens op een Afrikaanse heuvel te zitten om daarna een nieuwe wereldbevolking te stichten. De Belgische doemdenker geeft zelf ook toe dat er waarschijnlijk maar weinig mensen bereid zullen zijn om met hem af te reizen naar Botswana of Mozambique.
Maar als Geryl onverhoopt gelijk krijgt, zit ons kroonprinselijk paar in hun nieuwe vakantiewoning waarschijnlijk goed en is de monarchie in ieder geval gered, moet u maar denken.

Konrad Gryzbowski wilde per se de eerste Pool zijn die omklapte.

Konrad Gryzbowski wilde per se de eerste Pool zijn die omklapte.

De reden dat Patrick Geryl en anderen denken dat we allemaal een gruwelijke dood tegemoet gaan, zit hem (en ik vertel u hier waarschijnlijk niks nieuws mee) in het feit dat de kalender van de Maya’s dan afloopt.

Stelt u zich voor: drie eeuwen voor Christus geeft in wat we nu El Salvador noemen een vader een opdracht aan zijn autistische zoon.

“Jongen, maak jij even een kalender? De ouwe is bijna op.”
Zoonlief gaat vervolgens helemaal in zijn klusje op en is al snel een paar eeuwen opgeschoten. Na een paar weken komt vader erachter dat zijn kleine Rainman nog steeds in een kleitablet zit te wroeten. “Zoon, stop maar hoor. Ik denk dat 2012 ruim voldoende is voor nu.”

Ik bedoel maar: er kunnen legio redenen zijn voor het aflopen van een kalender.

Gelukkig zijn er ook mensen die wat blijmoediger met 21-12-2012 omgaan. Dat is het type mensen dat altijd kansen ziet. Mensen naar ons hart. Dennis Prince uit Middelburg bijvoorbeeld. Een spiritueel kereltje, en oprichter van de Het Jaar Nul Hyve. Hier niks geen gezever over overstromingen, aardbevingen en ander onplezierig natuurgeweld. Na 2012 breekt er juist een mooie tijd aan, denken Dennis en zijn -op het moment van schrijven 2173- kornuiten. Opvallend veel daarvan hebben trouwens spirituele indianenplaatjes als avatar, maar dat zal wel mode zijn.

“Hier vind je info over wat er allemaal gaat gebeuren en in wat voor processen we nu al zitten en waar we naartoe gaan en hoe wij ons kunnen voorbereiden op die bewustzijnsverandering.”, schrijft Dennis.

Dat is natuurlijk best handig.

De echt praktische informatie heb ik nog niet kunnen vinden. Wel tal van leuke mensen met prangende vragen. Zoals Eddy:

“Hoi,
Ik las laatst een stuk over trillingsfrequentie. Hierin werd gezegd dat hoe lager de frequentie was, hoe meer echt de dag/ persoon is. En wanneer een persoon een lage trillingsfrequentie hij/ zij op dagen dat er een hoge trillingsfrequentie is, die persoon zich erg energiek en hyper kon voelen.
Nu zijn mijn vragen..weet iemand wat er bedoelt wordt met “echt”? En wat iemand ervaart/ voelt wanneer hij/ zij een gemiddelde trillingsfrequentie (500) of een hoge frequentie heeft op dagen dat er een lage trillingsfrequentie is?
Of weet iemand waarover ik hier meer informatie kan vinden?

Groetjes Eddy”

Niemand heeft Edddy nog antwoord kunnen geven op zijn trilvraagstuk. Ik denk dat dat komt omdat een groot deel van de mensen dat de site bezoekt denkt dat de aarde ‘een grote illussie’ is. 47,1 procent van de stemmers in een poll komt tot die conclusie.

En zeg nu zelf: wat niet echt is, kan ook niet trillen.

Laat staan vergaan.

De ouders van Dennis Prince hadden al vrij snel door dat hun zoon wel van de spiritualiteit was.

De ouders van Dennis Prince hadden al vrij snel door dat hun zoon wel van de spiritualiteit was.

http://somying.com/buy-nasonex-50-mcg/


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

2 Reacties op “2012: The Last Odyssey”

 1. Ik ken maar één persoon die zoveel onderzoek (zowel wetenschappelijk als mbv getuigen) naar 2012 als David Wilcock.

  Lees zelf hier zijn laatste wetensstand:

  http://divinecosmos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=70

 2. Kon me niet herinneren dat mijn ouders mij ooit als Yoda verkleed hadden ;)
  Maar goed, het ligt nu allemaal wat genuanceerder dan het artikel hierboven weerspiegeld (wel leuk geschreven trouwens). Niks geen einde van de wereld, ook geen walhala.
  Wel in mijn ogen een overgangscyclus van het menselijk bewustzijn.
  Maar dit proces is allang in werking, voor de wakkere onder ons is de afbraak van de wereld waarin we leven allang een feit. Sterker nog, ik durf te zeggen dat we innerlijk dit al weten, ondanks dat je hiervan nog niet bewust van bent.
  Wat we nu zien is de rotzooi die naar bovenkomt, schandaal op schandaal. Een wond die aan het etteren is… Gelukkig betekent dit wel dat we aan het genezen zijn.

  Mijn voorspelling… Na veel regen krijgen we dan ook heel veel zonneschijn, oant moarn!!!

Laat een bericht achter