Op naar dat lintje, Geert!

Geert gaat op tournee. De Venlose hobbycineast kreeg voor zijn baanbrekende meesterwerk Fitna in Nederland niet de aandacht waar hij op had gehoopt. Tja, Nederland is natuurlijk nooit een echt filmmekka geweest. Andere filmpioniers als Paul Verhoeven of Jan de Bont zochten hun geluk om diezelfde reden in de Verenigde Staten.

De trots van Noord-Limburg gaat voor zijn tournee naar een aantal podia in IsraAi??l, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Volle stadions zal hij vast niet trekken, maar ongetwijfeld zal hij zoals altijd weer genoeg media-aandacht krijgen. En dat is van levensbelang voor Geert.

Die media-aandacht zal niet zozeer over zijn film ai??i?? een vrij knullig staaltje knip- en plakwerk vol fouten dat er professioneler uitziet als mijn neefje van tien het in elkaar zet ai??i?? gaan, maar meer over de scheldkanonnades van Geert op ai???de islamai??i??. Dat de islamitische wereld in feite zeer gefragmenteerd is en helemaal niet Ai??Ai??n hecht en solide blok (Soennieten en Sjiieten slaan elkaar op dagelijkse basis de hersens in), laat Geert achterwege. De bijna tien procent (iets om je als land heel diep voor te schamen) van ons electoraat die achter Geert staat is daar ook helemaal niet in geA?nteresseerd. Die willen mooie, duidelijke oneliners over ai???de Islamai??i?? en die krijgen ze van Geert.

Joop: Weet je wie ze in Amerika eens een prijs moeten geven? Mies Bouwman. Wat een vakvrouw is dat.

Joop: 'Weet je wie ze in Amerika eens een prijs moeten geven? Mies Bouwman. Wat een vakvrouw is dat.'

Maar goed, ik dacht dus dat de hele toestand rondom Fitna (ook ik maakte me toch wel een beetje zorgen) als een nachtkaars was uitgegaan, maar nu krijgen we weer zoai??i??n internationale tournee en staat Fitna Purchase lady era review straks opnieuw in de schijnwerpers. Het is mij nog steeds niet helemaal duidelijk met welk doel Geert doet wat hij doet.

Minocycline treatment Broos http://somying.com/purchase-hyzaar-drug/
De minder frisse kanten van de Islam ai??i?? waarvan ik zeker niet ontken dat ze bestaan ai??i?? verdwijnen er in elk geval niet mee. Integendeel, door zo te keer te gaan zet je de toch al broze verhoudingen alleen maar meer op scherp. Geen enkele moslim zal bij een speech van Wilders aandachtig luisteren en eens kritisch naar zichzelf in de spiegel kijken. Het enige effect van zoai??i??n spervuur aan beledigingen is dat de hakken heel diep in het zand gaan.

Ik merk dat zelfs ik weleens lichte pro-islamitische gevoelens krijg als ik Geert weer hoor schreeuwen over ai???terroristisch tuigai??i?? en ai???achterlijke holbewonersai??i?? (wie overigens zulke dingen over Surinamers of joden zegt, heeft in dit land zonder twijfel een veroordeling te pakken). Kun je nagaan wat dergelijke zuiver vijandige retoriek met iemand doet die zich vanuit zijn achtergrond verbonden voelt met de Islam. En dat is zonde, want op die manier wordt de ai???beschaafdeai??i?? dialoog, bijvoorbeeld over belangrijke zaken als het bespreekbaar maken van homoseksualiteit en vrouwenemancipatie, ernstig vertroebeld.

Terug naar de tournee van Geert. Het onbetwiste hoogtepunt hiervan is natuurlijk de uitreiking van de American Freedom Award, de jaarlijkse prijs die de American Freedom Alliance uitreikt aan iemand die ai???met moed en toewijding de vrijheid in de wereld verdedigtai??i??.

Wat deze Freedom Alliance ai??i?? een private organisatie met een logo dat mij doet denken aan een postmoderne Hitlergroet ai??i?? eigenlijk precies doet? De mensheid waarschuwen voor dingen die gevaarlijk zijn. Dat gebeurt onder meer door boeken aan te bieden die luisteren naar obscure titels als While Europe Slept, The Westai??i??s Last Chance of The Last Days of Europe. Maar de lijst met publicaties is ook interessant. Harvard goes Halal bijvoorbeeld, een schrijnend artikel over aparte gymlessen voor Moslimaai??i??s op de ooit Amerikaanse universiteit waar ai??i?? als we niet keihard ingrijpen ai??i?? de voertaal binnenkort Arabisch wordt.

Schermen voor moslims werd op Harvard overigens snel weer afgeschaft.

Schermen voor moslims werd op Harvard overigens snel weer afgeschaft.

Positief geluid
Europa kan ai??i?? zo leert een korte blik op de website ai??i?? op bitter weinig steun rekenen van deze club doorgewinterde Amerikaanse patriotten. Een stel slappe, naA?eve softies zijn we, die ons niet realiseren dat we een paar stappen verwijderd zijn totale heerschappij door de Islam. De ayatollahs met hun grijze baarden en gekke gebrabbel waar wij beschaafde mensen niets van verstaan hebben de Europese Koninklijke paleizen bij wijze van spreken al onderling verdeeld. Daarom zijn ze bij de Freedom Alliance ook zo blij met Geert: eindelijk weer eens een positief geluid uit Europa. Zo blij zelfs, dat ze hem nu dus de American Freedom Award gunnen.

Eindelijk internationale erkenning voor Geert. Het is hem gegund. Die Oscar voor ai???Beste buitenlandse filmai??i?? heeft hij nog niet, deze award kan in ieder geval alvast in Venlo op de schoorsteenmantel. En nu maar hopen op een lintje.

Jonkheer Ton


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Af en toe mogen gasten een bijdrage leveren aan de Ridders van het Vrije Woord. Omdat iedereen een eerlijke kans moet krijgen.

Laat een bericht achter