Lijstje andersom!

Vandaag presenteerde Multiscope het jaarlijkse lijstje best bezochte websites. Leuk hoor. Maar ik wil zo graag weten wat de minst bezochte website is.

Google is nummer 1, Hyves op 3, Buienradar snelste stijger. Ja ja, we weten het nu wel. Maar waar staan de Ridders van het Vrije Woord? En wat zou nou de minst populaire site zijn van het web? Daar hoor je nooit iemand over. Terwijl juist die sites een steuntje in de rug verdienen, zou je zeggen.

Zoals Purchase shatavari side dit weblog. De auteur is zo moe geworden van zijn drie bezoekers per jaar dat hij maar niets meer schrijft. Of, beter, helemaal nog niets heeft geschreven, op de onaffe disclaimer na. Of zou het deze site zijn? Leuke domeinnaam, maar een bedrijf dat adviseert over het in gang zetten van veranderingen is natuurlijk geen publiekstrekker. Of zou het de site zijn van Maurice, Jort, Sophie en Nienke, die alleen maar door spamrobots bezocht is? Er is nooit eens iemand die daar een lijstje van maakt.

Dat heb ik met meer dingen. Meningen lees ik genoeg: slechte actrices, lelijke vrouwen, onveiligste auto. Maar waarom bezoeken niet alle toeristen de http://somying.com/order-fosamax-lawsuits/ laagste toren? Waarom geen media-offensief voor het minst gelezen tijdschrift of de slechtst verkochte CD? Ik wil best een gokje doen (Madurodam, Gala, Jij bent mijn alles - Dries Roelvink) maar waarschijnlijk zit ik daarmee helemaal verkeerd. Waarom maakt niemand die lijstjes?

Dat is toch een geweldig idee, zo’n onderzoek? EAi??n eis heb ik wel: het moet dan ook worden gedaan door het kleinste onderzoeksbureau van Nederland, met de minste klanten en de slechtste website. Anders is het natuurlijk wat vals. Maar gelukkig is dat bureau dankzij de laagste pagina van Google snel gevonden.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

De digitale pen geslepen en klaar voor een joyride op de digitale snelweg. Vriendelijk waar dat kan maar streng waar dat moet.

Een reactie op “Lijstje andersom!”

  1. Het leuke is dat de ‘Stom-weblog’ nu zo’n boost krijgt in bezoekersaantallen krijgt dat hij volgend jaar geen kans meer maakt op de titel. Wellicht ziet hij de animo en slaat hij aan het schrijven. Ik ben benieuwd waar deze boze Volendammer mee komt. En volgend jaar zijn de verkiezingen weer spannend!

Laat een bericht achter