“Don’t ask, don’t tell, just date.”

Het Amerikaanse leger heeft het niet zo op homoseksuelen. In 1993 werd er een slap compromis gesloten om dit ‘probleem’ aan te pakken. Er wordt sindsdien bij je aanmelding welliswaar niet gevraagd naar je seksuele voorkeur, maar indien die voorkeur uitgaat naar het eigen geslacht, wordt er van je verwacht hierover te zwijgen. Dit is het zogenaamde Don’t ask, don’t tell-beleid.

Dit brengt de nodige problemen met zich mee. Als homoseksuele zandhaas heb je natuurlijk ook behoefte aan een gezond seksleven. Na een dienst van 24 uur in een bloedhete Iraakse bunker samen met je zwetende en afgetrainde maten wil je wel wat stoom afblazen. Maar hoe laat je je zwijgende mede-homo’s in het leger weten dat je wel in bent voor een avontuurtje?

Gelukkig bestaat er in de Verenigde Staten naast een dosis homofobie, ook een flink portie vindingrijkheid.

Al eerder schreven we over datingsites met (op z’n zachtst gezegd) twijfelachtige thema’s. Zijn dit nu serieuze ondernemingen of hebben we hier te maken met uitgebreide grappen? Ik hoop het laatste.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Gemiddelde: 4,00
Aantal stemmen: 1
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

Een reactie op ““Don’t ask, don’t tell, just date.””

  1. Robin, onze dtaingsite-ridder! :)

Laat een bericht achter