Doodgezwegen

Het leven van een schrijver van een blog met ambitie gaat lang niet altijd over rozen. Vooral niet als je het slachtoffer dreigt te worden van censuur.

En daar kan je knap chagrijnig van worden, als Ridder van het Vrije Woord. Echter, het gebeurt. Ook nu, anno 2008; ook hier in Nederland. De aanleiding: een redelijkAi??briljant stukje http://jockeyclubdesorocaba.com.br/?p=34981 Ai??van Ridder Robin (niet te verwarren metAi??Ridder Rob) over de nieuwsselectie die een van Neerlands populairste nieuwssites toepast. Ridder Robin ziet nu eenmaal wat minder graag nieuws over mensen die niet alleen puur als beroep het bekend zijn willen uitoefenen, maar dit ook nog eens uitermate slecht doen. Laat ik direct even de vrijheid nemen -nu ik die nog heb- om me van harte bij deze kritiek aan te sluiten en het wat mij betreft ook te laten gelden voor elk substadium van het terminale proces vanAi?? Generic claritin d 24 hr mevrouw Wijnhuis, rechtstreeks gekoppiepeesteAi??persberichtenAi??enmusicalnieuwsAi??in het algemeen.

Het is ons goed recht. Het is zelfs ons goed recht om hierover te berichten en welk middel dan ook maar aan te wenden om deze boodschap zo wijdverspreid mogelijk te maken. Zo kan u als lezer viaAi?? Viber tracker, Ubicar telefono por gps. NuJijAi??elk bericht van ons achterlaten hun site, waarna er op gestemd kan worden. Iedereen die wel eens vaker op internet geweest is kent het principe vast wel van eerdere initiatieven. Ze helpen u, henzelf en ons alleen maar verder, is de bedoeling. Artikelen waarop veel gestemd wordt, komen bovenaan in de lijst en worden dus meer gelezen.

Nu zijn wij niet zo volksmennerig van aard, maar Ridder Robin vormt daarop een uitzondering, zo blijkt. Op zijn artikel is namelijk alAi??zo massaalAi??gestemd, dat het in ieder geval een hele mooie positie had moeten innemen in de maandlijst van oktober. Op een fijne derde plek bijvoorbeeld. Echter, niets was minder waar. Het als opbouwende kritiek bedoelde item voor de redactie van de mama van NuJij was een dag of wat even in een onbeduidende weeklijst terug te vinden, maar verdween daarna spoorloos in de diepe kelders van het Ilse-archief. Dit zaakje stinkt! NuJij, Nu, nee: Ilse, kom met een verklaring! We willen het hoofd van jeAi??directeur! Opstappen en nationaliseren dat bedrijf, want zelfs onzeAi??ErnstAi??kan nog een puntje aan deze censuur zuigen.


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Ridder zijn is een eer, geen lunch.

2 Reacties op “Doodgezwegen”

  1. Waarom kan ik niet naar het briljante stukje ‘nu ga ik te ver’?! Ik wil het lezen maar ik mag blijkbaar niet :(

    En @Vincz: inderdaad, waar hebben ze dat stukje nou weggestopt?!

  2. Probeer Firefox. Het is het enige stuk dat niet werkt in IE en zelfs Steve Ballmer zelf snapt niet waarom.

Laat een bericht achter