De Ridders tippen: gezellig naar Turkije met Karl Noten

U kunt komend voorjaar natuurlijk gewoon de caravan aankoppelen en richting de Veluwe trekken. Naprosyn over the counter dosage U kunt ook naar de Alpen gaan om er met uw http://centrodado.com/remeron-treatment/ muts in de sneeuw te gaan hangen. En als u een echte avonturier bent, gaat u misschien wel met Frans, Lee, Marianne en Roxeanne naar de Bahamas. Maar wij van de Ridders tippen een andere bestemming: Kusadasi. Met Karl Noten.

Karl vindt het zelf ook heerlijk, even weg zonder de kinderen

Karl vindt het zelf ook heerlijk, even weg zonder de kinderen

De kans om een weekje aan de Turkse RiviA?ra te te vertoeven met de sympathieke kindervriend, heeft u te danken aan Barbara en Monica. Deze twee gezellige meiskes kwamen elkaar tegen op een sportreis in Turkije en dachten: wat die Peter Langhout kan, kunnen wij ook. Weekjevoorjezelf.nl was geboren.

Twee keer per jaar gaan de dikke vriendinnen nu met een gevolg naar Turkije, Daar wordt elke dag een uurtje gesport onder leiding van Noten en ‘s avonds wordt er een gezellig partijtje salsa gedanst. En daarvan word je een heel ander mens.

Sterker nog: de dames omschrijven hun reis als een ‘Een perfecte kick-off voor een lifestyle change!’ Neem nu Martine Vogelzang, die haar ervaringen in Kusadasi met ons deelt:

‘Ik heb genoten van het hardlopen wat we naast het dagelijkse sporten nog als extraatje erbij deden. In een week tijd was mijn conditie weer helemaal op pijl (sic). Vanaf het zonnebedje bekeken andere hotelgasten ons als zijnde gek in de hitte al dat drukke gedoe. Maar ik ben nog nooit zo energiek van een vakantie terug gekomen.Karl wist ons met zijn enthousiastme (sic) geweldig te motiveren. Het eten was geweldig.’

Dat Karl een enthousiast kereltje is, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar dat een Turks all-inn resort je leven kan veranderen, dat is nieuw voor ons. Ook Barbara benadrukt het nog maar eens: ‘Je komt tot een ongekende authenticiteit in jezelf.’

Het zal niemand verbazen dat Bar en Moon elkaar kennen van een sportreis.

Het zal niemand verbazen dat Bar en Moon elkaar kennen van een sportreis.

En nu komt het mooiste: mannen mogen gewoon mee! Piet Huijsman (66) kan er over meepraten. Mede namens Dries (75) en Rinus (80) postte hij de volgende reactie op weekjevoorjezelf:

‘Vol bewondering hebben wij naar jullie gekeken zo vol overgave als jullie, ieder op zijn eigen niveau, aan het sporten en ook gymnastische oefeningen aan het doen waren.
Zelf heb ik heel stiekum mee gedaan vanaf het terras alleen met mijn armen op en neer te doen om een pilsje of zo te drinken.’

Het hoeft denken wij geen verder betoog: Kusadasi is het nieuwe paradijs voor afgetrainde vrouwen en mannen die even lekker willen ontspannen.

Delivery probalan Waar wacht u in godsnaam nog op?


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

7 Reacties op “De Ridders tippen: gezellig naar Turkije met Karl Noten”

  1. Zo sta je op tv, zo sta je aan het zwembad. Arme Carel.

  2. Een vuile smeerlap, dat is het!

  3. het is toch fijn voor die man, dat hij ook weer eens een baantje heeft. en denkend aan de straffen voor pedofilie in turkije, zal hij het niet snel in zijn hoofd halen zich daar te vergrijpen aan een lokale puber…

  4. Trouwens Verdonk heeft ook een Pedofiel in dienst genomen.

    Die vent die zijn dochter had verkract.

  5. [...] Karl toch. Wat deed je je best. En toch weten we het nu allemaal. Je bent zo schuldig als maar zijn kan. [...]

  6. kinderen zijn ook welkom

    de smeerlap

Laat een bericht achter