De Febo verdient meer respect!

http://jockeyclubdesorocaba.com.br/?p=34843

Beste Ridder Robin,

Dat je ageert tegen het ‘Ik kies bewust’ logo Write my essay en daarmee tegen Unilever, daar kan ik goed inkomen.
Ik zag het logo deze week bijvoorbeeld ook staan op een verpakking knaloranje (niets anders dan kleurstof) filet AmAi??ricain, dus dat geeft toch te denken.
Sindsdien is alle vreugde voor mij verdwenen als ik dit rauwe vlees op mijn broodje smeer.
Uitstekend dus dat je dit aan de kaak stelt.

Dat je vervolgens met je kritiek doorslaat naar de McDonalds, daar heb ik het al iets moeilijker mee. Door verse knisperende sla zien de burgertjes er op de foto nu eenmaal wat smakelijker uit en er moet toch ook geld verdiend worden? En kijk ook eens naar de sociale functie van de McDonalds. Niet alleen is dit de plek waar onze jeugd een eerlijk zakcentje verdient, ook senioren komen graag als gast naar de McDonalds, een van de weinige plekken in Nederland waar je voor een euro nog een uitstekende kop koffie kunt krijgen in een smaakvolle, prettige atmosfeer. En zo’n folder met voedingswaarden? Dat getuigt juist van een zeldzaam eerlijke transparantie. De hamburgerketen pakt hiermee gewoon zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid! Maar goed, van kritiek op de Mac kan ik verder ook niet echt wakker liggen. Zelfs als deze een beetje misplaatst is.

Ronald neemt gewoon zijn verantwoordelijkheid.

Ronald neemt gewoon zijn verantwoordelijkheid.

Maar je kritiek op de Febo treft mij recht in het hart. Dit goudeerlijke bedrijf, dat met keihard werken en een continue focus op de allerhoogste kwaliteit de marktpositie heeft veroverd die het vandaag heeft, is een stukje Nederlandse historie waar we allemaal heel erg trots op mogen zijn. Ik ai??i?? en vele landgenoten met mij ai??i?? pak ook regelmatig in broodnuchtere toestand weleens een diagonaaltje. En dan smaakt alles net zo lekker. Eigenlijk geniet ik er dan nog meer van, omdat ik de smaakboeketten van het vlees, de krokante korstjes en de geheime kruidenmelanges veel bewuster in me kan opnemen. Ik raak er keer op keer van in extase.

Febo, de lekkerste!
Wist jij dat Febo alles in eigen beheer produceert? Met alleen de allerbeste ingrediAi??nten? De kalfsvleeskroket van Febo is dan ook onovertroffen. De kaassouflAi?? is gevuld met echte belegen Goudse kaas en dat proef je. Het speciaaltje ai??i?? gegrild gehakt met uitjes in een krokant laagje paneermeel, een unieke snack in de wereld ai??i?? had geen treffender naam kunnen krijgen. Speciaaltje, briljant! Een Febo-frikadel smaakt gewoon net even beter dan om het even welke andere frikadel. En dan het vlaggenschip: de grillburger. In al zijn eenvoud gewoon de beste hamburger van Nederland. Punt. Deze topper ondervindt hooguit concurrentie van zijn met gesmolten kaas belegde grote broer. Niet voor niets is Febo ‘de lekkerste’ai??i??

En dat Febo nu met een gezond alternatief komt, is juist prachtig. Af en toe een diagonaaltje was al gezond voor de geest, maar is dat nu ook voor het lijf. Hiermee boort Febo bovendien een heel nieuw publiek aan. Ik heb zelf mijn moeder dankzij deze slimme snackinnovatie al naar binnen gekregen en haar op slinkse wijze via het vitaaltje (wederom een prachtige naam voor een snack, en natuurlijk een knipoog naar het hierboven omschreven speciaaltje) aan haar eerste kalfsvleeskroket geholpen. De Febo levert hiermee niet alleen een actieve bijdrage aan de gezondheid van Nederland, maar verstevigt ook zijn positie in de zeer concurrerende snackmarkt. Zo kunnen onze kinderen en kleinkinderen straks ook gewoon genieten van al dat lekkers! En dan heb ik het nog niet eens over dat Re online purim doldwaze spel op de speciale actiewebsiteai??i??

Wie is er niet groot geworden met het diagonaaltje?

Wie is er niet groot geworden met het diagonaaltje?

De Febo deugt!
Om kort te gaan: de Febo deugt. En deze keten afschilderen als een ordinaire vreetschuur waar dronken mannen zich volstoppen met vette troep, kan gewoon niet.
Ook vrijheid van meningsuiting heeft zijn grenzen, namelijk als mensen op een zeer respectloze wijze beledigd worden zonder dat dit nodig is.
Dit is volgens mij waar die grens ligt.
Ik hoop dat je dit met me eens bent en de Febo in het vervolg het respect geeft dat het verdient.

Met vriendelijke groet,
Jonkheer Ton


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Af en toe mogen gasten een bijdrage leveren aan de Ridders van het Vrije Woord. Omdat iedereen een eerlijke kans moet krijgen.

Laat een bericht achter