Nu ga je te ver

Nu, het blijft twijfelachtig. Ik heb er een haat/liefdeverhouding mee. Ik wil er eigenlijk helemaal geen bezoek aan brengen, maar ik doe het toch.

Aan de ene kant is het een makkelijke en snelle manier om de nieuwste headlines even mee te pikken. Aan de andere kant is het een simpele, spuuglelijke en vervelende website met een onverdiend succes-gehalte.

Echter, de grens van het toelaatbare is Nu echt overschreden:

Nu.nl

Nu.nl

Kom eens even hier Nu. Ik wil vanaf Nu geen nieuws meer over Dries Roelvink zai??i??n overleden hond, ik wil vanaf Nu geen berichten meer over de nieuwste sextoy van Patty Brard, en ik wil vanaf Nu ook geen roddels meer over de romances van vaag bekende Nederlanders als mevrouw Osborn.

Buy aleve pm

http://socialevents.events/2018/02/12/how-much-colchicine-for-gout/

Wat ik vanaf Nu wil is een degelijke nieuws-selectie, ik wil vanaf Nu een lay-out die enigszins leesbaar is op een modern beeldscherm met een hoge resolutie, en ik wil vanaf Nu dat jullie je slogan veranderen in ai???het meest recente nieuws lees je het eerst op Nu.nl.ai??i?? Het is voor de puristen onder ons namelijk heel vervelend om steeds te denken dat je Nu het laatste nieuws ooit aan het lezen bent.

Kunnen we Nu gewoon kappen met al die onzin?

Dank (N)u wel!


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

3 Reacties op “Nu ga je te ver”

  1. Wie is in hemelsnaam Judith Osborn???

  2. [...] Woord. Echter, het gebeurt. Ook nu, anno 2008; ook hier in Nederland. De aanleiding: een redelijk briljant stukje van Ridder Robin (niet te verwarren met Ridder Rob) over de nieuwsselectie die een van Neerlands [...]

Laat een bericht achter